Prăjituri De Crab În Stil Asiatic

Prăjituri De Crab În Stil Asiatic
Prăjituri de Crab în stil asiatic este un fără lactate și pescatarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 12. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 171 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de pesmet japonez, piper, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 54 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Mini Prăjituri Asiatice Crab, Prăjituri De Crab Pan-Asiatice Cu Trei Sosuri De Scufundare, și Prăjituri Asiatice De Crab Cu Smântână De Susan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron mare. Îndoiți carnea de crab și 1 cană pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
CrabmeatCrabmeat
Echipamente pe care le vei folosi
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
2
Împărțiți amestecul de crab în 12 porții egale, modelând fiecare într-un tort rotund de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
3
Așezați 1 1/2 căni de pesmet într-un vas puțin adânc; dragă prăjituri de crab în pesmet. Înveliți prăjiturile de crab cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Cheddar Fără Grăsime, Ras1/2 Cană De Cheddar Fără Grăsime, Ras
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
CrabiCrabi
4
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pachete Fiecare) șuncă Feliată Subțire (24 De Felii)(pachete Fiecare) șuncă Feliată Subțire (24 De Felii)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
5
Adăugați 6 prăjituri de crab; gatiti 7-8 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
6
Scoateți prăjiturile de crab din tigaie; păstrați cald. Repetați procedura cu uleiul rămas și chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
(pachete Fiecare) șuncă Feliată Subțire (24 De Felii)(pachete Fiecare) șuncă Feliată Subțire (24 De Felii)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
7
Se servește cu tartru sau sos de cocktail.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CocktailSos De Cocktail
8
Notă: acoperiți și puneți prăjiturile de crab în congelator timp de 10 minute înainte de prăjire pentru a-și păstra forma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Foley Johnson Carneros Chardonnay. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.
DificultateGreu
Gata În54 m.
Porții12
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista