Prăjituri de Crab din Louisiana cu sos Tartar creol
Louisiana Crab prăjituri cu sos Tartar creol necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 4.84 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 4. O porție conține 317 calorii, 26g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele necesită piper, pătrunjel, sos de piper și muștar creol. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, care este solid. Încercați Prăjituri de Crab din Louisiana cu sos Tartar creol, Prăjituri crocante de Crab cu sos Tartar, și Prăjituri de Crab cu sos tartar picant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti sosul tartar, combinați primele 6 ingrediente, amestecând cu un bici.
Lăsați să stea 10 minute.
Pentru a pregăti prăjiturile de crab, așezați pâinea într-un robot de bucătărie; pulsați de 10 ori sau până când firimiturile grosiere măsoară 2 căni.
Combinați 1 cană pesmet, ceapă și următoarele 8 ingrediente (prin albus de ou); se amestecă bine. Împărțiți amestecul de crab în 8 porții egale. Formați fiecare porție într-un patty gros de 1/2 inci.
Așezați 1 cană de pesmet într-un vas superficial. Prăjituri de dragare, pe rând, în pesmet.
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați 4 patties; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste. Repetați procedura cu uleiul rămas și patties.
Se servește cu sos tartar.
Garnisiți cu crengute de pătrunjel și pene de lămâie, dacă doriți.Sfat: sosul tartar stă 10 minute pentru a lăsa aromele să se contopească, dar îl puteți face până la o zi înainte și îl puteți păstra, acoperit, la frigider. Carnea de crab forfetară face prăjituri grozave de crab, dar sunt predispuse să se destrame. Manipulați-le cu răbdare și blândețe pentru cele mai bune rezultate.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Shellfish. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura.
![Aspect strălucitor, paie palidă cu nuanțe verzi. Fermentarea în rezervorul din oțel inoxidabil permite exprimarea completă a aromei fructelor Chardonnay fără influența stejarului sau a drojdiei, rezultând un buchet luminos și curat de fructe tropicale. Palatul este bogat cu fructe tropicale,aciditatea curată zippy echilibrează caracterul de fructe dulci, rezultând un gust proaspăt strălucitor. Atunci când se utilizează Chardonnay de bună calitate, Chardonnay nedormit capătă un nivel cu totul nou de adâncime și intensitate.]()
Aspect strălucitor, paie palidă cu nuanțe verzi. Fermentarea în rezervorul din oțel inoxidabil permite exprimarea completă a aromei fructelor Chardonnay fără influența stejarului sau a drojdiei, rezultând un buchet luminos și curat de fructe tropicale. Palatul este bogat cu fructe tropicale,aciditatea curată zippy echilibrează caracterul de fructe dulci, rezultând un gust proaspăt strălucitor. Atunci când se utilizează Chardonnay de bună calitate, Chardonnay nedormit capătă un nivel cu totul nou de adâncime și intensitate.
Brilliant appearance, pale straw with green hues. Fermentation in stainless steel tank allows the full expression of Chardonnay fruit aroma without the influence of oak or lees resulting in a bright, clean tropical fruit bouquet. The palate is rich with tropical fruits, clean zippy acidity balances the sweet fruit character resulting in a bright fresh flavorsome palate. When good quality Chardonnay is used unwooded Chardonnay takes on a whole new level of depth and intensity.