Prăjituri de Crab cu verdeață și pansament Dijon

Prăjituri Crab cu verdeață și Dressing Dijon ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lapte și pescatarian are 182 calorii, 17g de proteine, și 7g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $ 3.54 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți pesmet, garnisiți: lămâie, salată verde și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, ceea ce este destul de bun. Încercați Prăjituri de Crab peste verdeață mixtă cu pansament de lămâie, Prăjituri De Pește Dijon Cu Verdeață, și Mini prăjituri de Crab cu Dijon și Scallions pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 9 ingrediente. Forma în 6 chiftelele; se acoperă și se răcește 1 oră.
Gatiti chiftelele in ulei intr-o tigaie antiaderenta la foc mediu 3 minute pe fiecare parte sau pana devin aurii.
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Se răcește, dacă se dorește.
Aranjați verdeață de salată și prăjituri de crab pe farfurii individuale; deasupra cu pansament Dijon.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Lapis luna Chardonnay cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.