Prăjituri de Crab cu maioneză de mărar
Reteta prăjituri de Crab cu maioneza marar pot fi făcute în aproximativ 45 de minute. Această rețetă servește 4 și costă 1,89 USD pe porție. Acest hor d ' oeuvre are 341 calorii, 20g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. 44 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cartofi, ceapă de primăvară, maioneză și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 83%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Prăjituri de Crab cu maioneză de ardei roșu, Prăjituri de Crab cu maioneză de Chili roșu, și Prăjituri de Crab și maioneză Curry cu salată de mere.
Instrucțiuni
Se fierb cartofii într-o tigaie mare cu apă sărată aproximativ 15 minute, se scurg, apoi se întorc în tigaie și se lasă să se usuce la abur aproximativ 5 minute. Mash, apoi se lasă să se răcească.
Într-un castron mare amestecați carnea de crab, caperele, ceapa de primăvară, coaja de lămâie și jumătate din suc cu jumătate de mărar. Se amestecă piureul de cartofi cu niște condimente, apoi se modelează în 12 chiftele rotunde îngrijite.
Transferați-le pe o farfurie și puneți-le la frigider timp de 20 de minute pentru a se întări.
Pentru a face maioneza de mărar, amestecați maiaua cu sucul de lămâie rămas și mărarul. Pune asta la frigider pentru mai târziu.
Puneți făina, oul și pesmetul pe 3 farfurii separate. Se pudrează prăjiturile de crab peste tot cu făina, apoi se înmoaie în ou și, în cele din urmă, se acoperă cu pesmet.
Adăugați suficient ulei de floarea soarelui într-o tigaie superficială pentru a ajunge la aproximativ 1 cm în lateral.
Încălziți uleiul, apoi glisați cu grijă prăjiturile de crab; s-ar putea să trebuiască să faceți acest lucru în loturi. Gatiti aproximativ 3 minute pe fiecare parte pana cand sunt crocante si aurii.
Scurgeți pe hârtie de bucătărie. În acest moment puteți introduce prăjiturile de crab în cuptor pentru a vă încălzi sau serviți imediat cu maioneză de mărar și pene suplimentare de lămâie.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Grigio, Riesling
Crabul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Grigio și Riesling. Crabul răcit are un gust minunat cu pinot grigio. Crabul cald (în special cu unt) poate fi asortat cu un Chardonnay cu unt sau un Riesling Fructat crocant. Hanna Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.