Prăjituri De Crab Cu Crustă De Covrig

Prăjituri De Crab Cu Crustă De Covrig
Covrig-Crusted crab prăjituri ia aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 388 calorii, 23g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.43 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din alimente și vin necesită boia de ardei, scallions, unt și maioneză. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este destul de bun. Prăjituri De Crab Cu Crustă De Nucă De Cocos, Nuc Crusted crab prăjituri aka atunci când băieții sunt trist, și Hrănirea prietenilor: prăjituri de Crab fără Gluten cu crustă de covrig (și un cadou de carte de bucate!) sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, bateți maioneza cu oul, muștarul, Old Bay, boiaua și scallions. Îndoiți carnea de crab și 1/2 cană de covrigi. Dați la frigider amestecul de crab timp de 1 oră, până când covrigii sunt umezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
CrabiCrabi
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
3
Formați amestecul de crab în opt torturi de 2 1/2 inch. Înveliți prăjiturile de crab cu restul de 1/4 cană de covrigi măcinați. Într-o tigaie antiaderentă rezistentă la cuptor, topiți untul în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
CrabiCrabi
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați prăjiturile de crab și gătiți la foc moderat până se rumenesc pe fund, aproximativ 3 minute. Întoarceți prăjiturile de crab și transferați tigaia în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
5
Coaceți prăjiturile de crab aproximativ 5 minute, până se rumenesc peste tot, apoi serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Crustacee în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rochioli Estate Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Revista