Prăjituri De Cartofi-Porumb
Această rețetă face 4 porții cu 368 calorii, 16g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Un amestec de chimen măcinat, brânză cheddar, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Prăjituri de porumb și cartofi feta, Prăjituri de porumb și cartofi în stil thailandez, și Prăjituri de porumb cu cartofi dulci cu sos de scufundare cu usturoi.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, aduceți aproximativ 4 litri de apă la fierbere.
Adăugați cartofi întregi și gătiți până se înmoaie când sunt străpunși, 20 până la 30 de minute.
Scurgeți și clătiți în apă rece până când este suficient de rece pentru a fi manevrat; curățați și radeți (sau apăsați printr-o moară de alimente sau ricer).
Într-un castron mare, amestecați cartofi, porumb, brânză cheddar, brânză de vaci, ouă, ceapă, coriandru, jalapeos, făină de porumb, chimen, sare și piper până se omogenizează bine.
Se toarnă 1 linguriță de ulei într-o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare; când este fierbinte, aruncați aluatul în tigaie în porții de aproximativ 1/3 cană și folosiți o lingură pentru a răspândi ușor în prăjituri de 3 până la 4 inci. Gatiti, intorcand o data cu o spatula, pana cand prajiturile se rumenesc pe ambele parti si ferme la atingere in centru, aproximativ 6 minute in total.
Transferați pe o farfurie rezistentă la cuptor și păstrați la cald într-un cuptor de 200 în timp ce gătiți prăjiturile rămase, adăugând mai mult ulei în tigaie, după cum este necesar.