Prăjituri Cu Trufe De Ciocolată Fără Gluten
Prăjiturile cu trufe de ciocolată fără Gluten ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 558 calorii, 12g de proteine, și 37g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 46 și costă 2,05 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Dacă aveți ghimbir cristalizat, chipsuri de ciocolată dulce-amărui, afine și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Fursecuri Cu Trufe De Ciocolată Neagră - Fără Gluten / Fără Lactate, Tort Cu Trufe De Ciocolată Fără Gluten, și Ciocolată Truffle Peppermint Kiss Cookies {fără gluten} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În castron mediu de sticlă, puneți chipsuri de ciocolată. În ceașcă de măsurare lichidă din sticlă de 2 căni, cremă cu microunde descoperită la 1 1/2 minute sau până la cald.
Se toarnă smântână peste chipsuri de ciocolată; lăsați să stea 5 minute. Se amestecă până se omogenizează. Se dă la frigider aproximativ 40 de minute, amestecând la fiecare 10 minute, până se îngroașă.
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați 46 de mini căni de briose cu spray de gătit.
Faceți aluatul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie. Umpleți căni cu trei sferturi pline (aproximativ 1 1/2 linguri de măsurare fiecare).
Coaceți 11 până la 14 minute sau până când partea superioară revine când este ușor atinsă. Se răcește 5 minute. Scoateți cu grijă din tigaie în raftul de răcire; se răcește complet, aproximativ 20 de minute.
Dacă este necesar, încălziți amestecul de ciocolată în cuptorul cu microunde pe mediu (50%) 20 de secunde, amestecând la fiecare 10 secunde până la consistența netedă și a conductelor.
Așezați 1/2 cană amestec de ciocolată în punga de decorare prevăzută cu vârf rotund cu deschidere de 1/8 inch. Introduceți vârful în centrul superior al 1 tort, cam la jumătatea drumului în tort. Strângeți ușor punga de decorare, trăgând în sus până când tortul se umflă ușor și umplutura ajunge la vârf. Repetați cu prăjiturile rămase.
Așezați amestecul de ciocolată rămas într-un castron mic cu microunde. Cuptorul cu microunde neacoperit la înălțime aproximativ 30 de secunde sau doar până când este suficient de moale pentru a lingura și glazura prăjiturile. Se amestecă până se omogenizează. Puneți amestecul de ciocolată caldă peste fiecare tort. Se acoperă cu garnituri și se păstrează acoperit în frigider.