Prăjituri cu Risotto de salvie, ceapă și orez sălbatic

Prăjituri cu Risotto de salvie, ceapă și orez sălbatic
Salvie, ceapă și prăjituri de Risotto cu orez sălbatic ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 395 calorii. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, orez, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Prăjituri cu Risotto de salvie, ceapă și orez sălbatic, Porcini, Ceapă Caramelizată Și Risotto De Salvie, și Porcini, ceapă caramelizată și Risotto de salvie.

Instrucțiuni

1
Aduceți apa cu sare la fiert într-o cratiță grea, apoi fierbeți orezul sălbatic, acoperit, până se înmoaie, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic, Clătit BineOrez Sălbatic, Clătit Bine
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Se ia de pe foc și se lasă orezul să stea în lichidul de gătit, neacoperit, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
3
Scurgeți orezul într-o sită așezată peste o cratiță și rezervați orezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4
Adăugați bulion de legume în lichidul de gătit și aduceți la foc mic. Păstrați lichidul fierbinte, acoperit, la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru OrnatPătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
5
Încălziți untul și uleiul într - o oală grea de 6 până la 8 litri, la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi saut salvie, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Se adauga ceapa si saut-ul, amestecand, pana se inmoaie. Se amestecă țelina cu sare după gust și se fierbe, amestecând, până când ceapa începe să se rumenească, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
Se amestecă orezul Arborio și se gătește la foc moderat, amestecând continuu, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arborrio RiceArborrio Rice
8
Adăugați vin, cimbru și piper după gust și gătiți, amestecând continuu, până când vinul este absorbit. Se amestecă 1 cană de bulion fierbinte și se fierbe, amestecând frecvent, până când bulionul este absorbit. Continuați să adăugați bulion, 1 cană la un moment dat și fierbeți, amestecând frecvent și lăsând fiecare adăugare să fie absorbită înainte de a adăuga următoarea, până când orezul este fraged, dar totuși al dente și cu aspect cremos și lichidul este absorbit, 20 până la 22 de minute. Spre sfârșitul gătitului, amestecați orezul sălbatic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic, Clătit BineOrez Sălbatic, Clătit Bine
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
9
Scoateți oala de pe foc și amestecați parmezan, pătrunjel și sare și piper după gust. Risotto rece și rece, acoperit, cel puțin 4 ore și până la 1
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
10
Aduceți risotto la temperatura camerei înainte de a continua cu rețetă.
1
Bateți ușor gălbenușurile și amestecați în risotto. Bateți albușurile și un vârf de sare cu un mixer electric până când țin doar vârfuri rigide. Se amestecă jumătate de alb în risotto pentru a se ușura ușor și se pliază în albii rămași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2
Lăsați aluatul să stea la temperatura camerei cu 15 minute înainte de a continua.
3
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează. Scoateți 4 movile de aluat (rotunjite 1/4 cană) în tigaie, aplatizându-se cu spatele unei linguri pentru a forma prăjituri de 3 inci pe 1/2 inch grosime. Gătiți prăjiturile până se rumenesc pe partea inferioară (acest lucru este esențial pentru a preveni ruperea prăjiturilor la întoarcere), reglând căldura dacă se rumenesc prea repede, 5 minute. Întoarceți cu grijă prăjiturile cu o spatulă metalică și gătiți până se rumenesc pe partea inferioară, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Transferați ca rumenit într-o tigaie mare de mică adâncime și aranjați într-un singur strat. Faceți mai multe prăjituri în același mod, ștergând tigaia curată cu prosoape de hârtie între loturi și adăugând mai mult ulei, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
5
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Chiar înainte de servire, coaceți prăjiturile risotto până la sfârâit, aproximativ 6 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții10
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista