Prăjituri Cu Cremă De Lămâie Meyer

Prăjituri Cu Cremă De Lămâie Meyer
Meyer Lemon Custard prăjituri ar putea fi doar desert pe care il cautati. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 185 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cap la magazin și ridica toate făină scop, CR fra fra fra fra fra, coaja de lamaie regulat, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort Meyer Lemon Magic Custard pentru micul dejun, Limoncello și Meyer Lemon Sabayon cu prăjituri crocante de Macadamia și coajă de lămâie confiată, și Prăjituri Cu Budincă De Lămâie Meyer.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt de unt opt 3/4-cupramekins sau cupe de cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateți 1/2 cupplus 2 linguri zahăr, făină și sare pinchof într-un castron mediu pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Combinațilapte, gălbenușuri de ou, suc de lămâie și coajă de lămâieîn castron mare; bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
LămâieLămâie
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Se adaugăamestec de făină în amestecul de gălbenușuri și batemcustard până se omogenizează. Folosind mixerul electric, bateți albușurile de ou într-un alt castron mare până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat restul de 1/4 cană de zahăr în alb și bateți până se înțepenesc, dar nu se usucă. Îndoiți 1/4 de albi în cremă.Îndoiți albii rămași în cremă în 2adăugări (crema va fi ușor curgătoare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
CremăCremă
ZahărZahăr
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
5
Împărțiți cremă în mod egal între pregătitedramekine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
6
Așezați ramekins în prăjire maretigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
7
Se toarnă suficientă apă fierbinte în tigaie pentru a ajunge la jumătatea părților ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
TigaieTigaie
8
Coaceți prăjiturile de patiserie până se rumenesc și așezați deasupra (prăjiturile cu cremă vor fi ușor moi în centru), aproximativ 27 de minute. Chillcustard prăjituri descoperite până la rece, cel puțin4 ore, apoi se acoperă și se păstrează refrigerated.DO înainte: se pot face prăjituri cu cremă cu 1 zi înainte. Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
9
Folosind mixer electric, bate CR fra fra castron mediu până la frisca moale.
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
10
Rulați cuțit mic în jurul fiecărui tort de cremă pentru a slăbi. Inversați fiecare tort peplată.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
11
Se pune dollop de CR fra fra grosolănie prăjituri oralongside și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
12
* Vândut la unele supermarketuri și lamagazine de produse alimentare de specialitate.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista