Prăjituri Cu Crab Mendo
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați prăjiturile de Crab Mendo. Această rețetă face 1 porții cu 1715 calorii, 82G de proteine, și 119g de grăsime fiecare. Pentru $10.08 pe portie, această rețetă acoperă 61% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați aioli de tarhon, salată de varză de șampanie, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este extraordinar. Încercați Prăjituri de Crab Mendo Bistro cu varză, Prăjituri vechi de crab Ebbitt Grill - aceste prăjituri de crab sunt bine cunoscute pentru că nu au umplutură și multă aromă, și Prăjituri de Crab precum Joe ' s Crab Shack pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Sortați prin crab; îndepărtați și aruncați orice bucăți de coajă. Într-un castron, combinați crabul, 3/4 cană panko și ceapa verde. Se amestecă ușor în 3/4 cană de tarhon aioli doar până când amestecul se ține împreună.
Apăsați ferm amestecul în opt torturi egale de aproximativ 3 inci lățime; așezați ușor pe hârtie sau folie cerată.
Se toarnă panko rămas într-un castron puțin adânc.
Preîncălziți cuptorul la 20
Se toarnă 1/3 cană de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Când este fierbinte, setați fiecare tort de crab în panko. Folosind o spatulă cu fante, întoarceți-o, apăsând ușor pentru a acoperi.
Prăjiți prăjiturile în loturi mici, folosind mai mult ulei după cum este necesar, până se rumenesc pe fund, 2 până la 4 minute; întoarceți ușor și gătiți până se rumenesc pe cealaltă parte și fierbinte la mijloc, cu 2 până la 4 minute mai mult.
Transferați prăjiturile gătite pe o foaie de copt cu margini într-un singur strat și păstrați-le la cald în cuptor. Aruncați orice panko rămas.
Împărțiți salata de varză între farfurii. Puneți prăjituri de crab lângă salată, acoperiți fiecare cu o păpușă de aioli de tarhon și serviți imediat, cu aioli rămași într-un castron.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Rochioli Estate Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Rochioli Estate Chardonnay]()
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.