Prăjituri Cu Crab Mendo

Prăjituri Cu Crab Mendo
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați prăjiturile de Crab Mendo. Această rețetă face 1 porții cu 1715 calorii, 82G de proteine, și 119g de grăsime fiecare. Pentru $10.08 pe portie, această rețetă acoperă 61% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați aioli de tarhon, salată de varză de șampanie, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este extraordinar. Încercați Prăjituri de Crab Mendo Bistro cu varză, Prăjituri vechi de crab Ebbitt Grill - aceste prăjituri de crab sunt bine cunoscute pentru că nu au umplutură și multă aromă, și Prăjituri de Crab precum Joe ' s Crab Shack pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Sortați prin crab; îndepărtați și aruncați orice bucăți de coajă. Într-un castron, combinați crabul, 3/4 cană panko și ceapa verde. Se amestecă ușor în 3/4 cană de tarhon aioli doar până când amestecul se ține împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
TarhonTarhon
AioliAioli
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Apăsați ferm amestecul în opt torturi egale de aproximativ 3 inci lățime; așezați ușor pe hârtie sau folie cerată.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Se toarnă panko rămas într-un castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Preîncălziți cuptorul la 20
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Se toarnă 1/3 cană de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Când este fierbinte, setați fiecare tort de crab în panko. Folosind o spatulă cu fante, întoarceți-o, apăsând ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
CrabiCrabi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Prăjiți prăjiturile în loturi mici, folosind mai mult ulei după cum este necesar, până se rumenesc pe fund, 2 până la 4 minute; întoarceți ușor și gătiți până se rumenesc pe cealaltă parte și fierbinte la mijloc, cu 2 până la 4 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
7
Transferați prăjiturile gătite pe o foaie de copt cu margini într-un singur strat și păstrați-le la cald în cuptor. Aruncați orice panko rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
8
Împărțiți salata de varză între farfurii. Puneți prăjituri de crab lângă salată, acoperiți fiecare cu o păpușă de aioli de tarhon și serviți imediat, cu aioli rămași într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TarhonTarhon
VarzăVarză
AioliAioli
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Rochioli Estate Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții1
Scor De Sănătate69
Revista