Prăjituri Cu Ciocolată Cu Zăpadă
Această rețetă servește 24 și costă 28 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 142 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți glazură de iarnă, garnituri: bomboane de scorțișoară, extract de vanillan și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 7 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Prăjituri Cu Ciocolată Portocalie Pentru Copii, Ciocolata Chip Cookie Prăjituri Pentru Copii, și Budinca De Ciocolata Cu Zapada pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Bateți primele 6 ingrediente la viteză mică cu un mixer electric doar până când ingredientele uscate sunt umezite. Măriți viteza la mediu și bateți 1 până la 2 minute sau până se omogenizează, oprindu-vă pentru a răzui bolul după cum este necesar. Puneți aluatul în 2 tigăi de briose unse și făinate (12 cani).
Coaceți la 350 timp de 20 până la 22 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centre iese curată. Se răcește în tigăi 5 minute.
Scoateți din tigăi în rafturi de sârmă și răciți complet (aproximativ 30 de minute).
Aranjați prăjiturile cu susul în jos pe un platou de servire. Lingură glazură albă de iarnă peste prăjituri (aproximativ 1 lingură. per tort), întinzându-se cu o spatulă pentru a acoperi bine prăjiturile.
* Frunzele proaspete de mentă pot fi înlocuite.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit tortul Duncan Hines Moist Deluxe Devil ' s Food Premium