Prăjituri Cu Brânză Pimiento
Această rețetă face 4 porții cu 619 calorii, 5g de proteine, și 41G de grăsime fiecare. Pentru $3.09 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 35 de minute. Un amestec de conserve de căpșuni, brânză pimiento, nuci pecan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Fierbinte Tex Mex Pimiento Brânză Dip, Pimiento Mac și brânză, și Pimiento Mac și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună făina și brânza pimiento la viteză medie cu un mixer electric de rezistență 1 minut.
Adăugați nuci pecan și unt; bate până se omogenizează. Înfășurați aluatul în folie de plastic; se răcește 2 ore.
Preîncălziți cuptorul la 40
Așezați aluatul pe o suprafață bine făinată și rulați la o grosime de 1/8 inch.
Tăiați în 48 de runde cu un tăietor rotund de 2 inci, rerolling resturi o dată. Aranjați jumătate din Runde la 2 inci distanță pe foi de copt căptușite cu hârtie pergament; lingură 1/2 linguriță. căpșunul se păstrează în centrul fiecărei runde și deasupra cu rundele rămase, apăsând marginile pentru a sigila.
Coaceți la 400 timp de 12 până la 15 minute sau până se rumenesc. Se răcește pe foi de copt 10 minute; transferați pe rafturi de sârmă și răciți complet (aproximativ 30 de minute).