Prânz pentru Kelly
Nevoie de o felul principal vegan? Prânzul pentru Kelly ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 1790 calorii, 48G de proteine, și 112g de grăsime. Această rețetă servește 1 și costă 9,1 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de pătrunjel, frunze de fenicul, sfeclă aurie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare sunt Tapenada lui Kelly, Kelly Fudge Pop, și Jasmine Kelly ' s Pad Thai.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Așezați sfecla spălată în centrul unei bucăți mari de folie de aluminiu.
Stropiți cu 2 linguri de ulei de măsline și condimentați cu puțină sare și piper. Adunați marginile foliei și sigilați sfecla în interiorul unei pungi.
Coaceți pe raftul central al cuptorului timp de aproximativ 1 oră sau până când sfecla este fragedă atunci când este înțepată cu o furculiță.
Se lasă să se răcească, apoi se curăță sfecla și se toacă până la un zar mediu. Pune deoparte. Lăsați cuptorul pornit.
Întindeți migdalele pe o foaie de copt cu margini și prăjiți timp de 15 minute, sau până se rumenesc. (Acest lucru se poate face în timp ce sfecla se prăjește.)
Lasă migdalele să se răcească, apoi toacă grosier și lasă deoparte.Umpleți o cratiță mare cu apă.
Adăugați un vârf de sare kosher și aduceți la fierbere. Puneți pastele și fierbeți timp de 10-12 minute sau până se înmoaie.
Se scurge într-o strecurătoare, scuturând excesul de apă. Aruncați cu 2 linguri de ulei de măsline pentru a împiedica lipirea pastelor.
Adăugați sfecla tăiată cubulețe, migdalele prăjite, radicchio, bulbul și frunzele de fenicul, scallions și pătrunjelul.
Stropiți în vinetă de lămâie și aruncați toate ingredientele împreună. Condimentează după gust cu sare kosher și piper. Acoperiți și păstrați la frigider până la 2 zile.Vinetă De Lămâie
Acest pansament face mai mult decât aveți nevoie pentru salata de paste, dar este, de asemenea, delicios folosit ca pansament pentru salată verde. Continuați și faceți întreaga sumă și folosiți-o pe parcursul unei săptămâni.1 lingură. Muștar dijon2 linguriță. oțet de vin roșu1 / 3 cană suc de lămâie proaspăt stoars1 linguriță. miere1 lingură. zest de lămâie proaspăt ras1 cățel de usturoi, tocat mărunt sau presat1 linguriță. sare kosher linguriță. ulei de măsline ceașcă de piper proaspăt măcinat
Combinați muștarul, oțetul, sucul de lămâie, mierea, coaja de lămâie, usturoiul, sarea și piperul într-un castron mediu.
Se amestecă bine cu un tel.
Adăugați ulei de măsline într-un flux lent, amestecând în timp ce turnați uleiul. Continuați să bateți până când pansamentul s-a emulsionat, apoi acoperiți și păstrați la frigider.