Prânz pentru Kelly

Prânz pentru Kelly
Nevoie de o felul principal vegan? Prânzul pentru Kelly ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 1790 calorii, 48G de proteine, și 112g de grăsime. Această rețetă servește 1 și costă 9,1 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de pătrunjel, frunze de fenicul, sfeclă aurie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare sunt Tapenada lui Kelly, Kelly Fudge Pop, și Jasmine Kelly ' s Pad Thai.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați sfecla spălată în centrul unei bucăți mari de folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
3
Stropiți cu 2 linguri de ulei de măsline și condimentați cu puțină sare și piper. Adunați marginile foliei și sigilați sfecla în interiorul unei pungi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
4
Coaceți pe raftul central al cuptorului timp de aproximativ 1 oră sau până când sfecla este fragedă atunci când este înțepată cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Se lasă să se răcească, apoi se curăță sfecla și se toacă până la un zar mediu. Pune deoparte. Lăsați cuptorul pornit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Întindeți migdalele pe o foaie de copt cu margini și prăjiți timp de 15 minute, sau până se rumenesc. (Acest lucru se poate face în timp ce sfecla se prăjește.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
7
Lasă migdalele să se răcească, apoi toacă grosier și lasă deoparte.Umpleți o cratiță mare cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
8
Adăugați un vârf de sare kosher și aduceți la fierbere. Puneți pastele și fierbeți timp de 10-12 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
9
Se scurge într-o strecurătoare, scuturând excesul de apă. Aruncați cu 2 linguri de ulei de măsline pentru a împiedica lipirea pastelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
10
Adăugați sfecla tăiată cubulețe, migdalele prăjite, radicchio, bulbul și frunzele de fenicul, scallions și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulb De FeniculBulb De Fenicul
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
11
Stropiți în vinetă de lămâie și aruncați toate ingredientele împreună. Condimentează după gust cu sare kosher și piper. Acoperiți și păstrați la frigider până la 2 zile.Vinetă De Lămâie
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
12
Face aproximativ 1 cești
13
Acest pansament face mai mult decât aveți nevoie pentru salata de paste, dar este, de asemenea, delicios folosit ca pansament pentru salată verde. Continuați și faceți întreaga sumă și folosiți-o pe parcursul unei săptămâni.1 lingură. Muștar dijon2 linguriță. oțet de vin roșu1 / 3 cană suc de lămâie proaspăt stoars1 linguriță. miere1 lingură. zest de lămâie proaspăt ras1 cățel de usturoi, tocat mărunt sau presat1 linguriță. sare kosher linguriță. ulei de măsline ceașcă de piper proaspăt măcinat
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
14
Combinați muștarul, oțetul, sucul de lămâie, mierea, coaja de lămâie, usturoiul, sarea și piperul într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
15
Se amestecă bine cu un tel.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
16
Adăugați ulei de măsline într-un flux lent, amestecând în timp ce turnați uleiul. Continuați să bateți până când pansamentul s-a emulsionat, apoi acoperiți și păstrați la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Revista