Prune și pui de măsline
Prune și pui de măsline ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 40g de grăsime, și un total de 609 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $2.11 pe portie. 300 de oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, sare și piper, măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, care este solid. Rețete similare includ Raft de miel cu sos de măsline-Prune, Gorgonzola & Pui Umplut Cu Prune, și Tartă Cu Prune.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu combinați usturoiul, prunele, măslinele, caperele, uleiul de măsline, oțetul, frunzele de dafin, oregano, sarea și piperul.
Întindeți amestecul în fundul unui vas de copt de 10x15 inci.
Adăugați bucățile de pui, amestecați și întoarceți-le pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Când este gata de preparare, Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Scoateți vasul din frigider.
Presărați zahăr brun deasupra și turnați vin alb în jurul puiului.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră, lingând sucurile peste pui de mai multe ori pe măsură ce se coace.
Serviți pe un platou, turnând sucuri deasupra și garnisiți cu pătrunjel proaspăt.