Prune siropoase cu bezea de fistic

Prune siropoase cu bezea de fistic
Rețeta se pot face prune siropoase cu bezea de fistic în aproximativ 1 oră și 40 de minute. Pentru $1.41 pe portie, veți obține o garnitură care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 285 calorii. Dacă aveți prune, cremă, făină de porumb și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 43%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Bezea de zahăr brun cu prune de vin roșu, Bezea Cu Nucă De Cocos-Fistic, și Bezea cu fistic cu fructe de padure de vara.

Instrucțiuni

1
Înjumătățiți prunele mai mari și pietruiți-le și lăsați-le întregi pe cele mai mici. Puneți într-o cratiță cu 2 linguri de zahăr și 1 lingură de făină de porumb. Pe foc, amestecați timp de 1-2 minute până când făina de porumb dispare în sucurile de prune, apoi amestecați 100 ml apă și gemul sau conservați. Acoperiți și fierbeți timp de 10-20 de minute până când prunele sunt fragede și sosul sirop stropește în mai multă apă dacă pare puțin uscat. Răsturnați conținutul tigaiei într-un vas de copt mare și superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Încălziți cuptorul la 140C / 120C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
3
Bateți albușurile într-un bol de amestecare curat până se înțepenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Bateți zahărul de 200g în 3 loturi, bătând albii înapoi la rigid între fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
5
Bateți făina de porumb rămasă și vanilia și continuați până când aveți un amestec minunat strălucitor și rigid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
6
Scoateți 6 linguri mari de bezea deasupra prunelor, împrăștiați-le cu fistic, apoi coaceți timp de 30-40 de minute până când bezeaua este crocantă deasupra, dar încă palidă și moale dedesubt. Mănâncă cald sau la temperatura camerei, cu crme anglaise rece sau cremă rece pentru turnare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista