Prune siropoase cu bezea de fistic

Prune siropoase cu bezea de fistic
Rețeta se pot face prune siropoase cu bezea de fistic în aproximativ 1 oră și 40 de minute. Pentru $1.41 pe portie, veți obține o garnitură care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 285 calorii. Dacă aveți prune, cremă, făină de porumb și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 43%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Bezea de zahăr brun cu prune de vin roșu, Bezea Cu Nucă De Cocos-Fistic, și Bezea cu fistic cu fructe de padure de vara.

Instrucțiuni

1
Înjumătățiți prunele mai mari și pietruiți-le și lăsați-le întregi pe cele mai mici. Puneți într-o cratiță cu 2 linguri de zahăr și 1 lingură de făină de porumb. Pe foc, amestecați timp de 1-2 minute până când făina de porumb dispare în sucurile de prune, apoi amestecați 100 ml apă și gemul sau conservați. Acoperiți și fierbeți timp de 10-20 de minute până când prunele sunt fragede și sosul sirop stropește în mai multă apă dacă pare puțin uscat. Răsturnați conținutul tigaiei într-un vas de copt mare și superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Încălziți cuptorul la 140C / 120C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
3
Bateți albușurile într-un bol de amestecare curat până se înțepenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Bateți zahărul de 200g în 3 loturi, bătând albii înapoi la rigid între fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Bateți făina de porumb rămasă și vanilia și continuați până când aveți un amestec minunat strălucitor și rigid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Scoateți 6 linguri mari de bezea deasupra prunelor, împrăștiați-le cu fistic, apoi coaceți timp de 30-40 de minute până când bezeaua este crocantă deasupra, dar încă palidă și moale dedesubt. Mănâncă cald sau la temperatura camerei, cu crme anglaise rece sau cremă rece pentru turnare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista