Prune proaspete Napoleon ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 10 porții cu 460 calorii, 7g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 22 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de amidon de porumb, lapte, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Prune Proaspete Napoleon, Boabe Proaspete Napoleon, și Plăcintă Cu Zăbrele De Prune Proaspete.
Instrucțiuni
1
Bateți zahărul și amidonul de porumb într-o cratiță medie pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2
Adăugați 1/4 cană de lapte; bateți până se dizolvă amidonul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Bateți restul de 3/4 cană de lapte și gălbenușuri de ou. Răzuiți semințele din fasole de vanilie; adăugați fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Bateți la foc mediu până când amestecul este neted și gros și ajunge la fierbere, aproximativ 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Se ia de pe foc.
6
Adăugați cremă de brânză și bateți până se omogenizează. Strecurați crema de patiserie într-un castron mic; aruncați solidele în strecurătoare. Apăsați folia de plastic direct pe suprafața cremei de patiserie; se răcește până la rece, aproximativ 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Cremă De Patiserie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Combinați zahărul și 1/4 cană de apă într-o cratiță medie grea. Răzuiți semințele din fasole de vanilie; adăugați fasole. Se aduce la foc mic la foc mediu-mare, amestecând până când zahărul se dizolvă și siropul începe să se îngroașe, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Suc De Lămâie, Opțional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați prune și coaja de portocală; reduceți focul la mediu și fierbeți până când amestecul este foarte gros și redus la 3/4 cană, amestecând des, aproximativ 20 de minute. Mișto. Aruncați fasolea de vanilie. (Crema de patiserie și gemul de prune pot fi preparate cu 1 zi înainte. Se acoperă separat și se răcește.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Patiserie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Gem
1
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați 1 foaie de foietaj pe suprafața de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
3
Periați 1 margine de foaie cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
4
Așezați 1 margine a celei de-a doua foi de patiserie deasupra marginii umede a primei foi, suprapunându-se cu 2 inci, apăsând pentru a adera și formând un dreptunghi de 18x10 inci. Folosind sucitor, întindeți produse de patiserie pe 1 foaie mare, 19 până la 20 inci lungime și 11 inci lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
5
Transferați patiseria pe o foaie de copt unsă de 18x12x1 inci. Pierce patiserie peste tot cu furculiță. Folosind cuțit ascuțit, tăiați produse de patiserie pentru a se potrivi foaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Coaceți până la auriu, ocazional străpungând patiseria cu furculița pentru a se dezumfla ușor, aproximativ 25 de minute (patiseria se va micșora la aproximativ 15x10 inci dreptunghi). Se răcește complet pe foaie.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Transferați cu atenție produsele de patiserie pe placa de tăiere. Folosind cuțitul zimțat, tăiați patiseria în trei dreptunghiuri de 14x3 inci. Tăiați orice porție umflată de patiserie pentru a aplatiza și chiar ușor. (Poate fi pregătit cu 8 ore înainte. Acoperiți cu folie; lăsați să stea la temperatura camerei.)
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi
Placă De Tăiere
Creveți Sotați
8
Așezați 1 dreptunghi de patiserie pe platoul lung de servire. Se amestecă crema de patiserie pentru a slăbi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Patiserie
9
Întindeți 1 cană de cremă de patiserie peste dreptunghiul de patiserie, lăsând o margine simplă de 1/2 inch la toate marginile (rezervați crema de patiserie rămasă pentru o altă utilizare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Patiserie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
10
Așezați al doilea dreptunghi de patiserie, cu partea plată în sus, pe dreptunghi de carton sau riglă lungă de 18 inci.
11
Se întinde cu jumătate de gem (Generos 1/3 cană) pentru a acoperi. Se acoperă cu prune feliate în linii îngrijite, cu partea pielii orientată spre exterior. Folosind carton dreptunghi sau riglă ca ajutor, glisați produse de patiserie cu prune deasupra stratului de cremă de patiserie, prune cu fața în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Patiserie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Gem
12
Întindeți gemul de prune rămas pe partea plată (partea inferioară) a celui de-al treilea dreptunghi de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Gem
13
Așezați dulceața cu fața în jos pe prune pe al doilea strat de patiserie. Praf de top de patiserie cu zahăr pudră. (Se poate face cu 2 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Gem
14
Lăsați să stea la temperatura camerei; nu refrigerați.)