Prune proaspete Napoleon ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 10 porții cu 460 calorii, 7g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 22 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de amidon de porumb, lapte, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Prune Proaspete Napoleon, Boabe Proaspete Napoleon, și Plăcintă Cu Zăbrele De Prune Proaspete.
Instrucțiuni
1
Bateți zahărul și amidonul de porumb într-o cratiță medie pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
2
Adăugați 1/4 cană de lapte; bateți până se dizolvă amidonul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
3
Bateți restul de 3/4 cană de lapte și gălbenușuri de ou. Răzuiți semințele din fasole de vanilie; adăugați fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Bateți la foc mediu până când amestecul este neted și gros și ajunge la fierbere, aproximativ 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
5
Se ia de pe foc.
6
Adăugați cremă de brânză și bateți până se omogenizează. Strecurați crema de patiserie într-un castron mic; aruncați solidele în strecurătoare. Apăsați folia de plastic direct pe suprafața cremei de patiserie; se răcește până la rece, aproximativ 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu Bomboane
Cremă De Patiserie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
1
Combinați zahărul și 1/4 cană de apă într-o cratiță medie grea. Răzuiți semințele din fasole de vanilie; adăugați fasole. Se aduce la foc mic la foc mediu-mare, amestecând până când zahărul se dizolvă și siropul începe să se îngroașe, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați prune și coaja de portocală; reduceți focul la mediu și fierbeți până când amestecul este foarte gros și redus la 3/4 cană, amestecând des, aproximativ 20 de minute. Mișto. Aruncați fasolea de vanilie. (Crema de patiserie și gemul de prune pot fi preparate cu 1 zi înainte. Se acoperă separat și se răcește.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Patiserie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Coaja De Portocala
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Gem
1
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați 1 foaie de foietaj pe suprafața de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
3
Periați 1 margine de foaie cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Așezați 1 margine a celei de-a doua foi de patiserie deasupra marginii umede a primei foi, suprapunându-se cu 2 inci, apăsând pentru a adera și formând un dreptunghi de 18x10 inci. Folosind sucitor, întindeți produse de patiserie pe 1 foaie mare, 19 până la 20 inci lungime și 11 inci lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
5
Transferați patiseria pe o foaie de copt unsă de 18x12x1 inci. Pierce patiserie peste tot cu furculiță. Folosind cuțit ascuțit, tăiați produse de patiserie pentru a se potrivi foaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
6
Coaceți până la auriu, ocazional străpungând patiseria cu furculița pentru a se dezumfla ușor, aproximativ 25 de minute (patiseria se va micșora la aproximativ 15x10 inci dreptunghi). Se răcește complet pe foaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Transferați cu atenție produsele de patiserie pe placa de tăiere. Folosind cuțitul zimțat, tăiați patiseria în trei dreptunghiuri de 14x3 inci. Tăiați orice porție umflată de patiserie pentru a aplatiza și chiar ușor. (Poate fi pregătit cu 8 ore înainte. Acoperiți cu folie; lăsați să stea la temperatura camerei.)
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi
Placă De Tăiere
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
8
Așezați 1 dreptunghi de patiserie pe platoul lung de servire. Se amestecă crema de patiserie pentru a slăbi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Patiserie
9
Întindeți 1 cană de cremă de patiserie peste dreptunghiul de patiserie, lăsând o margine simplă de 1/2 inch la toate marginile (rezervați crema de patiserie rămasă pentru o altă utilizare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Patiserie
Kilograme De Mure (aproximativ
10
Așezați al doilea dreptunghi de patiserie, cu partea plată în sus, pe dreptunghi de carton sau riglă lungă de 18 inci.
11
Se întinde cu jumătate de gem (Generos 1/3 cană) pentru a acoperi. Se acoperă cu prune feliate în linii îngrijite, cu partea pielii orientată spre exterior. Folosind carton dreptunghi sau riglă ca ajutor, glisați produse de patiserie cu prune deasupra stratului de cremă de patiserie, prune cu fața în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Patiserie
Kilograme De Mure (aproximativ
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Gem
12
Întindeți gemul de prune rămas pe partea plată (partea inferioară) a celui de-al treilea dreptunghi de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativ
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Gem
13
Așezați dulceața cu fața în jos pe prune pe al doilea strat de patiserie. Praf de top de patiserie cu zahăr pudră. (Se poate face cu 2 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Gem
14
Lăsați să stea la temperatura camerei; nu refrigerați.)