Prune la grătar și Prosciutto–cotlete de porc umplute

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc umplute cu prune la grătar și Prosciutto. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 237 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $2.24 pe portie. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Îndreptați-vă spre magazin și ridicați hominy saut diametru, prosciutto, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Prune la grătar și Prosciutto-cotlete de porc umplute, Cotlet de porc umplut Fontinan și Prosciutto cu pătrate de mămăligă La grătar și struguri prăjiți din California, și Cotlet de porc la grătar cu Chutney de prune.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Înmuiați jumătățile de prune în apă clocotită 5 minute.
Înfășurați 2 jumătăți de prune în fiecare bucată de prosciutto.
Combinați semințele de fenicul și următoarele 6 ingrediente într-un castron mic.
Tăiați o fantă orizontală prin cea mai groasă porție din fiecare cotlet de porc pentru a forma un buzunar. Chestii 1 prosciutto wrap în fiecare buzunar.
Presărați Cotletele de porc cu amestec de semințe de fenicul.
Așezați Cotletele de porc pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătiți 5 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Combinați oțetul și melasa; periați peste Cotletele de porc.
Sfat de gătit obțineți un avans prin asamblarea cotletelor de porc umplute cu o seară înainte.
Presărați-le cu amestecul de semințe de fenicul chiar înainte de grătar.