Provocarea principală: friptura de fustă Tostada cu fasole neagră și salsa de Mango

Provocarea principală: friptura de fustă Tostada cu fasole neagră și salsa de Mango
Principala provocare: Fusta friptură Tostada cu fasole neagră și Mango Salsa ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1441 calorii, 69G de proteine, și 86G de grăsime fiecare. Pentru $ 8.95 pe portie, această rețetă acoperă 50% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați miere, suc de tei, friptură de fustă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salsa-marinat Fusta friptură Tacos moale cu fasole albă Refried, Fasole neagră din Caraibe cu salsa de Mango, și Friptură de fustă cubaneză cu Escabeche de roșii și sos de friptură de Mango.

Instrucțiuni

1
Pentru friptură: într-un castron mare de mică adâncime sau vas de copt amestecați sosul de soia, uleiul de măsline, sucul de lămâie, mierea, ceapa, habanero și sarea și piperul, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Habanero ChiliHabanero Chili
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2
Adăugați friptura de fustă, acoperiți și refrigerați. Marinați cel puțin 1 oră, de preferință câteva ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar, Mărunțită, Pentru ToppingBrânză Cheddar, Mărunțită, Pentru Topping
3
Pentru fasole: într-o cratiță la foc mediu-mic, combinați toate ingredientele și lăsați să fiarbă timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1
Încălziți aproximativ 3 inci de ulei într-o oală mare la aproximativ 350 de grade F. glisați cu grijă 1 tortilla în ulei și prăjiți până când sunt crocante, aproximativ 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Scoateți și scurgeți pe prosoape de hârtie. Repetați cu tortilele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
3
Preîncălziți o tigaie sau un grătar la mediu-înalt.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De SpecialitateVarză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Scoateți friptura de fustă din vas sau vas de copt și aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar, Mărunțită, Pentru ToppingBrânză Cheddar, Mărunțită, Pentru Topping
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
5
Așezați friptura pe grătar și grătați aproximativ 4 până la 6 minute pentru mediu-rar până la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Scoateți de pe grătar pe o tăietură și lăsați să se odihnească aproximativ 5 minute. Se taie în bucăți subțiri la o diagonală.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
1
Așezați tortilele prăjite pe un platou mare sau pe farfurii individuale. Puneți o parte din amestecul de fasole neagră în mijlocul tortilelor. Se acoperă cu felii de friptură și salsa de Mango.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
2
Garnisiți cu smântână și alegerea dvs. de brânză rasă, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
3
Într-un castron, combinați toate ingredientele și lăsați-le deoparte timp de 10 până la 20 de minute pentru ca aromele să se căsătorească.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Enate Cabernet Sauvignon Merlot cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Enate Cabernet Sauvignon Merlot
Enate Cabernet Sauvignon Merlot
Culoare complet rubinie. O aromă complexă de coacăze negre, mure, cu o notă de violet și indicii de piper roșu, vanilie și ierburi. Senzație de gură netedă și rotundă; perna tanică moale dă loc unui gust aromat care eliberează arome plăcute de friptură de miere. Aciditatea bine echilibrată va asigura îmbunătățirea sticlei în următorii cinci ani.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista