Prosciutto și Calzone de vinete

Prosciutto și Calzone de vinete
Prosciutto și calzone vinete ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 828 calorii, 37g de proteine, și 45g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.42 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți ricotta, ouă, piper proaspăt crăpat și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Escarole Calzone: Calzone di Ricottan e Escarola, rulouri de prosciutto de vinete, și Vinete Și Prosciutto Lasagna pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F. Puneți o piatră de pizza pe raftul inferior al cuptorului pentru a preîncălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
Pizza PiatrăPizza Piatră
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Scoateți aluatul de pe ambalaj și lăsați să se odihnească pe o suprafață ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
4
Într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu, adăugați prosciutto și gătiți până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Se scoate din tigaie pe o farfurie și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Condimentează vinetele cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
7
Adăugați uleiul de măsline în tigaie la foc mediu și sotati vinetele timp de 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Adăugați usturoiul și fulgii de ardei roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
9
Sotează încă 2 până la 3 minute, având grijă să nu arzi usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
10
Se adaugă roșiile și se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
11
Lăsați sosul să se reducă până când tot lichidul suplimentar a dispărut, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
12
Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească.
13
Într-un castron mic, combinați ricotta, 1 ou, parmezanul, nucile de pin, 1 linguriță de sare și 1 linguriță de piper, pătrunjelul și busuiocul. Combinați ușor amestecul de ricotta cu vinetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Prin TortPrin Tort
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
(tub Mare)(tub Mare)
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
14
Într-un castron mic adăugați oul rămas și 1 linguriță de apă și bateți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
15
Frământați aluatul de câteva ori pe o suprafață înmuiată și adăugați oregano uscat și rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oregano UscatOregano Uscat
Gât De PuiGât De Pui
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
16
Tăiați aluatul în jumătate și rotiți 1 bucată într-un oval de aproximativ 12 până la 14 inci lungime și 8 inci lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
17
Puneți aluatul pe o coajă presărată cu făină de porumb și adăugați jumătate din amestecul de ricotta/vinete la jumătatea ovalului, lăsând 2 inci pe fiecare parte. Se acoperă cu 3 felii de mozzarella și se presară cu jumătate din prosciutto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
ProsciuttoProsciutto
Opțional Busuioc Proaspăt Feliat SubțireOpțional Busuioc Proaspăt Feliat Subțire
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
Prin TortPrin Tort
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
18
Îndoiți aluatul și rotiți marginea închisă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
19
Ungeți cu spălarea ouălor, presărați cu un vârf de sare kosher și glisați coaja pe piatra fierbinte de pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Pizza PiatrăPizza Piatră
20
Repetați cu cealaltă jumătate a aluatului și a ingredientelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
21
Coaceți timp de 15 până la 18 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
22
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 5 până la 10 minute, serviți fierbinte!
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateExpert
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Revista