Prosciutto-înfășurat inimile de palmier

Prosciutto-înfășurat inimile de palmier ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă servește 18. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 127 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o foarte buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Un amestec de prosciutto, foietaj, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scorul de 24%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Prosciutto Înfășurat Inimi De Anghinare, Inimi de salată de palmier cu inimi de anghinare, castraveți, roșii și Avocado, și Hearts of Palm Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți oțetul balsamic la fiert într-o cratiță mică. Reduceți aproximativ 25 de minute sau până la îngroșare. Pune deoparte.
Așezați foaia de patiserie cu puf pe o suprafață ușor aromată; presărați parmezan.
Înfășurați o inimă de palmier cu o felie de prosciutto; așezați pe marginea produselor de patiserie. Repetați procedura cu o altă inimă de palmier și felie prosciutto, căptușindu-le de-a lungul marginii de jos a foietaj.
Roll foetaj o dată în jurul valorii de prosciutto-înfășurat inimile de palmier. Feliați produse de patiserie la aproximativ 1/2 inch până la 1 inch distanță de inimile palmei, astfel încât să existe suficientă patiserie pentru a sigila închis.
Așezați rola, cu cusătura în jos, pe o foaie de copt căptușită cu folie. Repetați procedura cu inimile rămase de palmier, prosciutto și produse de patiserie. (Diametrul inimilor de palmier variază, deci păstrați dimensiuni similare împreună pentru o rulare mai ușoară. Numărul de inimi de palmier va varia în cutie; salvați piese suplimentare în alte scopuri.)
Coaceți la 400 timp de 12 minute sau până se rumenesc. Se răcește ușor și se taie în bucăți de 1 inch.
Stropiți cu reducere balsamică și dollop cu Rmoulade de usturoi.