Prosciutto-sparanghel învelit cu baie de citrice
Sparanghel învelit în Prosciutto cu baie de citrice ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 55 calorii. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 18 și costă 52 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sare și piper, oțet balsamic, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sparanghel învelit cu Prosciutto, Prosciutto înfășurat sparanghel, și Sparanghel învelit cu Prosciutto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți sparanghelul; scoateți capetele dure ale tulpinii. Aduceți o oală de 4 până la 6 litri de apă sărată la fierbere la foc mare.
Adăugați sparanghel și gătiți până când este crocant-fraged, 3 până la 4 minute; clătiți sub apă rece până se răcește.
Înfășurați o bandă de prosciutto în jurul fiecărei sulițe la 3 până la 4 inci de sus. Legați fâșii de ceapă verde în jurul prosciutto și puneți o fâșie de coajă de lămâie sub ceapa verde. Aranjați sulițele pe un platou.
Într-un castron, amestecați împreună ulei de măsline, oțet balsamic, zesturi rase și sare și piper după gust.
Se servește cu sparanghel ca sos de scufundare.