Prosciutto friptură de coastă în picioare cu smochine

Prosciutto în picioare coaste friptură cu smochine este un fără gluten, fără lactate și דל פחמימות, felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 55g de proteine, 110g de grăsime, și un total de 1326 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $9.73 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare kosher, șalotă, friptură de coaste în picioare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Este perfect pentru ziua valentin. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, care este solid. Rețete similare sunt Friptură De Coastă În Picioare, Friptură De Coastă În Picioare, și Friptură De Coastă În Picioare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F și aranjați un suport în treimea inferioară.
Combinați 1 lingură de ulei, usturoi, 1 lingură de sare, rozmarin și 2 lingurițe de piper într-un castron și amestecați pentru a combina. Frecați amestecul peste friptură și lăsați-l deoparte la temperatura camerei timp de 1 oră. (Se poate face până la 12 ore înainte. Păstrați acoperit în frigider și aduceți la temperatura camerei în timp ce cuptorul se încălzește).
Suprapuneți prosciutto-ul pe partea cărnoasă a fripturii și fixați-l pe loc cu sfoară de bucătărie, legați friptura rulând șirul paralel cu oasele. Aranjați friptura într-un suport mare de prăjire, cu osul în jos. Prăjiți până când carnea se rumeneste frumos, aproximativ 25 de minute.
Puneți smochinele și șalotele într-un castron și adăugați restul de 1 lingură de ulei, oțet și miere. Condimentați bine cu sare și piper, după gust și aruncați pentru a acoperi.
Adăugați amestecul de smochine în tigaia de prăjire, reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F și prăjiți încă 1 oră și 10 minute. Ungeți legumele ocazional, până când temperatura internă înregistrează 115 până la 120 de grade F pe un termometru cu citire instantanee. (Asigurați-vă că termometrul este exact în centrul fripturii.)
Scoateți friptura din cuptor și transferați-o pe o tăietură. Acoperiți-l bine cu folie de aluminiu și lăsați carnea să se odihnească timp de 20 până la 30 de minute.
Scoateți șirul de bucătărie, sculptați și transferați pe un platou de servire.
Se servește cu smochinele și ceapa.