Prosciutto friptură de coastă în picioare cu smochine

Prosciutto friptură de coastă în picioare cu smochine
Prosciutto în picioare coaste friptură cu smochine este un fără gluten, fără lactate și דל פחמימות, felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 55g de proteine, 110g de grăsime, și un total de 1326 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $9.73 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare kosher, șalotă, friptură de coaste în picioare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Este perfect pentru ziua valentin. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, care este solid. Rețete similare sunt Friptură De Coastă În Picioare, Friptură De Coastă În Picioare, și Friptură De Coastă În Picioare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F și aranjați un suport în treimea inferioară.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
3
Combinați 1 lingură de ulei, usturoi, 1 lingură de sare, rozmarin și 2 lingurițe de piper într-un castron și amestecați pentru a combina. Frecați amestecul peste friptură și lăsați-l deoparte la temperatura camerei timp de 1 oră. (Se poate face până la 12 ore înainte. Păstrați acoperit în frigider și aduceți la temperatura camerei în timp ce cuptorul se încălzește).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
4
Suprapuneți prosciutto-ul pe partea cărnoasă a fripturii și fixați-l pe loc cu sfoară de bucătărie, legați friptura rulând șirul paralel cu oasele. Aranjați friptura într-un suport mare de prăjire, cu osul în jos. Prăjiți până când carnea se rumeneste frumos, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
5
Puneți smochinele și șalotele într-un castron și adăugați restul de 1 lingură de ulei, oțet și miere. Condimentați bine cu sare și piper, după gust și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Adăugați amestecul de smochine în tigaia de prăjire, reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F și prăjiți încă 1 oră și 10 minute. Ungeți legumele ocazional, până când temperatura internă înregistrează 115 până la 120 de grade F pe un termometru cu citire instantanee. (Asigurați-vă că termometrul este exact în centrul fripturii.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
7
Scoateți friptura din cuptor și transferați-o pe o tăietură. Acoperiți-l bine cu folie de aluminiu și lăsați carnea să se odihnească timp de 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Placă De TăierePlacă De Tăiere
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
8
Scoateți șirul de bucătărie, sculptați și transferați pe un platou de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
9
Se servește cu smochinele și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista