Progresso Piccata Cremoasă De Pui

Progresso Piccata Cremoasă De Pui
Progresso Piccatan de pui cremos este un fără lactate felul principal. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 342 calorii, 33g de proteine, și 5g de grăsime. 627 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână capere, făină, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Piccata Cremoasă De Pui, Piccata Cremoasă De Pui, și Fettuccine Piccata De Pui Cu Lămâie Cremoasă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Între bucăți de folie de plastic sau hârtie cerată, așezați fiecare piept de pui cu fața netedă în jos; bateți ușor cu partea plată a ciocanului de carne sau a sucitorului până la aproximativ 1/2 inch grosime. Într-un vas mic de mică adâncime, amestecați făina cu 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper; înmuiați fiecare piept de pui în amestec de făină, acoperind toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
2
În tigaie de 10 inci, încălziți 2 linguri de ulei vegetal la foc mediu-mare. Gatiti pieptul de pui in ulei 6 pana la 8 minute, intorcand o data sau pana se rumeneste. Într-un castron mic, amestecați sosul de gătit și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Subţire-Subţire-
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Se toarnă amestecul de sos peste pui; se presară pătrunjel și capere. Reduceți căldura la mediu-scăzut; fierbeți 5 până la 10 minute sau până când sucul de pui este limpede când se taie centrul celei mai groase părți (cel puțin 165 grade F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
4
Se servește cu paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista