Profiterole cu Coulis de fructe de pădure
Profiterolele cu coulis de fructe de pădure sunt a vegetarian rețetă cu 5 porții. O porție conține 278 calorii, 8g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Funcționează bine ca garnitură. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați iaurt de vanilie, căpșuni, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Profiterole Cu Gelato De Vanilie Și Coulis De Zmeură, Berry Coulis Parfait, și Clătite de ovăz-zmeură cu Coulis de fructe de pădure.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Pentru a pregăti Pte choux, lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit.
Combinați apa și următoarele 3 ingrediente (apă prin sare) într-o cratiță medie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim și adăugați făina, amestecând bine cu un tel până când amestecul este neted și se îndepărtează de părțile laterale ale tigaiei.
Scoateți din căldură și răciți 5 minute.
Adăugați albușurile și gălbenușul de ou, câte 1, bătând energic cu o lingură de lemn până se omogenizează. Puneți amestecul într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf rotund de 1/2 inch. Pipeți movile de 15 (1 1/2 inch rotunde) pe o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament.
Coaceți la 375 timp de 35 de minute sau până devin aurii.
Scoateți tigaia din cuptor; reduceți temperatura cuptorului la 30
Tăiați o fantă orizontală într-o parte a fiecărui puf de cremă. Reveniți la cuptor; coaceți la 300 timp de 5 minute. Se răcește pe un suport de sârmă.
Pentru a pregăti coulis, combinați căpșunile, murele, zmeura și 3 linguri de zahăr granulat într-un castron mediu; se răcește 30 de minute. Mash parțial fructe de padure cu o furculiță.
Tăiați blaturile de cremă și umpleți fiecare puf de cremă cu aproximativ 1 lingură de iaurt.
Se presară cu zahăr pudră.