Nevoie de un crustă vegetariană? Patiseria de bază ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 10. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 233 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, făină, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 15%. Rețete similare includ Crema De Patiserie De Bază # 2 — Aceasta Ar Putea Fi"Cea", Cremă De Bază De Patiserie Cu Vanilie, și Torturi de patiserie cu puf (rețetă de bază, adaptabilă).
Instrucțiuni
1
Combinați făina, zahărul, sarea și coaja de lămâie într-un bol mare de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Lămâie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
2
Adăugați untul și amestecați cu un blender de patiserie sau cu degetele până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați gălbenușul de ou și apa cu gheață și lucrați cu mâinile. (Sau faceți totul într-un procesor de alimente, pulsând de câteva ori pentru a combina ingredientele uscate, apoi pulsând în unt și apoi oul.) Verificați consistența aluatului strângând o cantitate mică între degetul mare și arătător: doriți să existe suficientă umiditate pentru a lega aluatul astfel încât să se țină împreună fără a fi prea umed sau lipicios. Dacă este încă sfărâmicios, adăugați puțină apă cu gheață, 1 linguriță la un moment dat. Când ajungeți la consistența potrivită, formați aluatul într-un disc și înfășurați-l în plastic. Puneți-l la frigider și răciți cel puțin 30 de minute.