Produse De Patiserie Cu Nuc Camembert În Miniatură

Produse De Patiserie Cu Nuc Camembert În Miniatură
Miniatura Camembert nuc produse de patiserie este un vegetarian felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 6,03 USD pe porție. O porție conține 2978 calorii, 44G de proteine, și 208g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Mergeți la magazin și ridicați camembert, nuci, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tartină Camembert Prăjită, Nucă Și Smochine, Ferestre pop-up miniaturale, și Kit Camembert la cuptor.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se amestecă împreună nucile, untul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
UntUnt
SareSare
3
Întindeți patiseria pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor ușor făinat într - un dreptunghi de 14 x 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
4
Tăiați 40 de runde cu un tăietor de prăjituri ușor făinat și aruncați garniturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
5
Periați blaturile de runde cu spălare de ouă, apoi presărați fiecare cu aproximativ 1/4 linguriță amestec de nucă și transferați pe o foaie mare de copt căptușită cu pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Coaceți rondele în mijlocul cuptorului până devin aurii și umflate, 10 până la 15 minute, apoi glisați produse de patiserie pe pergament pe un suport pentru a se răci. (Lăsați cuptorul pornit.)
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
În timp ce produsele de patiserie sunt încă calde, trageți ușor fiecare pentru a face un vârf și un fund. Apăsați ușor în jos orice straturi interioare umflate pe vârfuri și fund, dacă este necesar.
1
Puneți împreună brânza și nucile prăjite cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
BrânzăBrânză
1
Sandwich o movilă de 1/2 linguriță de umplutură de brânză în interiorul fiecărei produse de patiserie (între partea de sus și de jos), apoi coaceți în mijlocul cuptorului pe o foaie de copt căptușită cu pergament (nu este necesar să folosiți o foaie curată de pergament) până când brânza începe să se topească, 2 până la 3 minute. Condimentați blaturile de produse de patiserie cu piper și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
PiperPiper
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
1
* Foietajul poate fi copt și rotund separat în blaturi și funduri cu 1 zi înainte, apoi răcit complet și păstrat la temperatura camerei într-un recipient etanș. * Produsele de patiserie pot fi umplute (dar nu coapte) cu 1 oră înainte și păstrate, acoperite slab, la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu PufFoi De Patiserie Cu Puf
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista