Prime Rib Roast
Prime Rib friptură ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 6.51 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 982 calorii, 42G de proteine, și 85g de grăsime fiecare. 29 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați praf de muștar, piper, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Prime Rib Roast, Prime Rib Roast, și Prime Rib Roast pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună ghimbirul, marmelada, usturoiul, sosul de soia, zahărul brun, sosul fierbinte și muștarul. Se amestecă berea. Înțepați găurile peste toată friptura cu o furculiță cu 2 vârfuri.
Se toarnă marinada peste friptură. Acoperiți și dați-l la frigider timp de cel puțin 2 ore, bătând cel puțin de două ori.
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Puneți friptura pe un raft într-o tigaie.
Se toarnă aproximativ 1 cană de marinată în tigaia de prăjire și se aruncă marinada rămasă.
Se toarnă ulei de măsline peste friptură și se condimentează cu piper negru proaspăt măcinat. Introduceți un termometru de prăjire în mijlocul fripturii, asigurându-vă că termometrul nu atinge niciun os. Acoperiți tigaia de prăjire cu folie de aluminiu și sigilați marginile strâns în jurul tigaiei.
Gatiti friptura timp de 1 ora in cuptorul preincalzit. După prima oră, scoateți folia de aluminiu. Ungeți, reduceți căldura la 325 grade F (165 grade C) și continuați să prăjiți încă 1 oră. Citirea termometrului trebuie să fie de cel puțin 140 grade F (60 grade C) pentru mediu-rare și 170 grade F (76 grade C) pentru bine făcut.
Scoateți tava de prăjire din cuptor, puneți folia de aluminiu peste friptură și lăsați să se odihnească aproximativ 30 de minute înainte de feliere.