Presto Paste Noapte #14

Presto Paste Noapte #14
Presto Paste noapte #14 este un pescatarian rețetă cu 3 porții. Pentru $17.42 pe portie, această rețetă acoperă 65% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 1737 calorii, 215g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ceva de genul codului din Noua Zeelandă, presărat, perfect și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma firimiturile de pâine, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane Cu Ciocolată ca desert. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Presto Paste, Bacon Tomate Presto Paste, și Carne De Porc Ragu (Plus Paste De Noapte) pentru rețete similare.

Ingrediente

3puțin dovlecel tocatpesmet proaspătpesmet proaspăt3puțin dovlecel tocatScoateți codul din tigaie, dar păstrați lapteleScoateți codul din tigaie, dar păstrați laptele3puțin dovlecel tocatCod afumat la cuptor și FusilliCod afumat la cuptor și Fusilli3puțin dovlecel tocatCod afumatCod afumat3puțin dovlecel tocatCeva de genul codului albastru afumat din Noua ZeelandăCeva de genul codului albastru afumat din Noua Zeelandă3puțin dovlecel tocatAșezați codul într-o cratiță care tocmai i se potrivește și turnați cu lapte. Se încălzește ușor până când peștele se încălzește și se înmoaie-aproximativ 10 minute, dar acest lucru va depinde de dimensiunea fileuluiAșezați codul într-o cratiță care tocmai i se potrivește și turnați cu lapte. Se încălzește ușor până când peștele se încălzește și se înmoaie-aproximativ 10 minute, dar acest lucru va depinde de dimensiunea fileului3puțin dovlecel tocatAdăugați codul în fulgi în tigaie împreună cu pastele și amestecați-l. Se toarnă peste sosul B-chamel și se amestecă pentru a asigura o distribuție uniformă înainte de a-l pune într-un vas de coptAdăugați codul în fulgi în tigaie împreună cu pastele și amestecați-l. Se toarnă peste sosul B-chamel și se amestecă pentru a asigura o distribuție uniformă înainte de a-l pune într-un vas de copt3puțin dovlecel tocatÎndepărtați oasele și pielea și rupeți peștele în fulgi aspri. Pune asta deoparteÎndepărtați oasele și pielea și rupeți peștele în fulgi aspri. Pune asta deoparte1lingura. otet de vin rosuFusilliFusilli3puțin dovlecel tocatAcestea nu sunt un fusilli obișnuit - sunt mai lungi cu o spirală mai grasă și, datorită volumului lor, am crezut că se pot descurca cu ceva cu ceva mai multă aromăAcestea nu sunt un fusilli obișnuit - sunt mai lungi cu o spirală mai grasă și, datorită volumului lor, am crezut că se pot descurca cu ceva cu ceva mai multă aromă1cățel de usturoi, zdrobitcățel de usturoi, zdrobit1praz, tăiat în sferturi și tăiat cubulețepraz, tăiat în sferturi și tăiat cubulețe3puțin dovlecel tocat3/4 cană de fursecuri Oreo tocate3/4 cană de fursecuri Oreo tocate3puțin dovlecel tocat1/4 cană de grăsime de porc1/4 cană de grăsime de porc3puțin dovlecel tocatCând pastele sunt fierte, se scurg și se lasă deoparteCând pastele sunt fierte, se scurg și se lasă deoparte3puțin dovlecel tocat1 1/2 kg de creveți mari U-121 1/2 kg de creveți mari U-123puțin dovlecel tocatcavolo nero, feliat groscavolo nero, feliat gros3puțin dovlecel tocatPerfect cu un pahar de vin albPerfect cu un pahar de vin alb3puțin dovlecel tocatPin-LPin-L3puțin dovlecel tocatSe presară cu firimiturile pregătite și se coace într-un cuptor preîncălzit de 180 cmc / 350 CMC F până se rumenesc și se încălzeșteSe presară cu firimiturile pregătite și se coace într-un cuptor preîncălzit de 180 cmc / 350 CMC F până se rumenesc și se încălzește3puțin dovlecel tocatTagged with PasteTagged with Paste
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate100
Revista