Prepeliță Fiartă Sărată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați prepelițele fierte sărate. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 494 calorii, 46G de proteine, și 30g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru $7.03 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de amidon de porumb, ulei de susan, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Prepeliță Prăjită, Prepeliță Cu Orez, și Prepeliță Sufocată.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar; adăugați prepeliță. Sigilați și marinați în frigider 2 ore, întorcând sacul ocazional.
Scoateți prepelița din pungă, rezervând marinada.
Așezați prepelița pe o tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit; se fierbe 5 minute pe fiecare parte sau până se termină, ungând frecvent cu marinată rezervată.
Combinați picăturile de tigaie, marinada rezervată și amidonul de porumb într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde; Cuptor cu microunde la mare timp de 90 de secunde sau până când amestecul fierbe.
Îndepărtați pielea de prepeliță și aruncați-o.
Serviți sosul cu prepeliță.
Notă: prepelițelor Semi-dezosate li s-au îndepărtat oasele sânilor, lăsând doar oasele în secțiunile aripi și picior-coapsă. Unii măcelari introduc bucle de sârmă în sâni pentru a-și păstra forma; acestea trebuie îndepărtate înainte de gătit.