Prepeliță Fiartă Sărată

Prepeliță Fiartă Sărată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați prepelițele fierte sărate. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 494 calorii, 46G de proteine, și 30g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru $7.03 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de amidon de porumb, ulei de susan, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Prepeliță Prăjită, Prepeliță Cu Orez, și Prepeliță Sufocată.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar; adăugați prepeliță. Sigilați și marinați în frigider 2 ore, întorcând sacul ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrepelițăPrepeliță
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
2
Scoateți prepelița din pungă, rezervând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
PrepelițăPrepeliță
3
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
4
Așezați prepelița pe o tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit; se fierbe 5 minute pe fiecare parte sau până se termină, ungând frecvent cu marinată rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
PrepelițăPrepeliță
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
5
Combinați picăturile de tigaie, marinada rezervată și amidonul de porumb într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde; Cuptor cu microunde la mare timp de 90 de secunde sau până când amestecul fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Îndepărtați pielea de prepeliță și aruncați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrepelițăPrepeliță
7
Serviți sosul cu prepeliță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrepelițăPrepeliță
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
8
Notă: prepelițelor Semi-dezosate li s-au îndepărtat oasele sânilor, lăsând doar oasele în secțiunile aripi și picior-coapsă. Unii măcelari introduc bucle de sârmă în sâni pentru a-și păstra forma; acestea trebuie îndepărtate înainte de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrepelițăPrepeliță
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista