Praz Și Pudră De Eglefin Afumată

Praz Și Pudră De Eglefin Afumată
Prazul și supa de eglefin afumată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.74 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 528 calorii, 36g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Un amestec de ardei porumb, țelină, cartof și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza crema unică, puteți urma acest curs principal cu Fudge cu miere sărată și tartă cu ciocolată ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Eglefin Afumat, Praz Și Pudră De Fasole Cu Unt Fără Lactate, Risotto de eglefin afumat și praz, și Pudră de eglefin afumată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 180C.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați fileurile de pește într-un vas rezistent la cuptor, cu frunzele de dafin și pepeprcorns. Aproape acoperiți cu lapte și gătiți timp de 10 minute până când este gătit și peștele poate fi fulgi. Aruncați laptele, pepeprornurile și frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
3
Îndepărtați pielea și îndepărtați ușor peștele, aruncând oasele împreună cu pielea.Încălziți o oală mare la foc blând și topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Adăugați ceapa, cimbrul și țelina în oală și gătiți ușor aproximativ 20 de minute până se înmoaie. Spălați cartofii tăiați cubulețe până când apa curge limpede, scurgeți și adăugați în oală cu prazul și 850 ml apă. Se fierbe timp de 45-60 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Se toarnă smântâna în supă și, când se clocotește, se adaugă peștele în fulgi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
6
Se ia imediat de pe foc, se ornează cu arpagic și se servește cu pâine crustă.Prima imagine din această postare este prezentarea mea la evenimentul Snackshots creat și găzduit de prietena mea Michelle la The Greedy Gourmet. Tema lunii este prazul, iar termenul limită este astăzi! Așa că obțineți prazul
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc ImportatLingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
7
Mai mult deliciousness pentru tine!Supă Caldo verde
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
8
Somon prăjit în tigaie pe varză, cartof dulce și rodie
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
RodieRodie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Eglefin afumat cu flageolete într-un sos cremos de muștar (sau Nigel Slater face WTSIM)supă de praz și cartofi: cremos-visător și ușor-peasy
Ingrediente de care veți avea nevoie
Eglefin AfumatEglefin Afumat
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate39
Revista