Praz Și Pudră De Eglefin Afumată

Prazul și supa de eglefin afumată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.74 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 528 calorii, 36g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Un amestec de ardei porumb, țelină, cartof și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza crema unică, puteți urma acest curs principal cu Fudge cu miere sărată și tartă cu ciocolată ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Eglefin Afumat, Praz Și Pudră De Fasole Cu Unt Fără Lactate, Risotto de eglefin afumat și praz, și Pudră de eglefin afumată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 180C.
Așezați fileurile de pește într-un vas rezistent la cuptor, cu frunzele de dafin și pepeprcorns. Aproape acoperiți cu lapte și gătiți timp de 10 minute până când este gătit și peștele poate fi fulgi. Aruncați laptele, pepeprornurile și frunzele de dafin.
Îndepărtați pielea și îndepărtați ușor peștele, aruncând oasele împreună cu pielea.Încălziți o oală mare la foc blând și topiți untul.
Adăugați ceapa, cimbrul și țelina în oală și gătiți ușor aproximativ 20 de minute până se înmoaie. Spălați cartofii tăiați cubulețe până când apa curge limpede, scurgeți și adăugați în oală cu prazul și 850 ml apă. Se fierbe timp de 45-60 de minute.
Se toarnă smântâna în supă și, când se clocotește, se adaugă peștele în fulgi.
Se ia imediat de pe foc, se ornează cu arpagic și se servește cu pâine crustă.Prima imagine din această postare este prezentarea mea la evenimentul Snackshots creat și găzduit de prietena mea Michelle la The Greedy Gourmet. Tema lunii este prazul, iar termenul limită este astăzi! Așa că obțineți prazul
Mai mult deliciousness pentru tine!Supă Caldo verde
Somon prăjit în tigaie pe varză, cartof dulce și rodie
Eglefin afumat cu flageolete într-un sos cremos de muștar (sau Nigel Slater face WTSIM)supă de praz și cartofi: cremos-visător și ușor-peasy