Praz fiert și ciuperci
Prazul fiert și ciupercile ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,66 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 236 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână pastă de roșii, praz, ciuperci și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este excelent. Încercați Praz Fiert Și Ciuperci, Halibut Pacific Fiert Cu Praz, Ciuperci Și Scoici, și Halibut fiert cu praz, ciuperci, scoici și midii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați rădăcinile, frunzele exterioare și vârfurile din Praz, lăsând 6 inci din fiecare praz.
Tăiați fiecare în diagonală în treimi, apoi în diagonală în jumătate pentru a forma 6 bucăți triunghiulare. Clătiți sub apă rece; se scurge bine.
Combinați bulionul de vită, pasta de roșii, sarea, cimbru și piperul într-un castron și amestecați cu un tel.
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați praz și ciuperci, și saut 6 minute sau până când legumele sunt ușor rumenite.
Adăugați amestecul de bulion. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți 15 minute sau până când prazul este fraged. Descoperiți și fierbeți 7 minute sau până când lichidul aproape se evaporă, amestecând ocazional.