Blinele de porumb cu salsa picant de dovlecei ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 278 calorii. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână usturoi, boabe de porumb, ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Blinele de dovlecei cu Salsa de porumb de roșii, Prajituri de porumb cu Salsa, și Zucchini-Blinele De Porumb.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 400 F. Într-un castron,combinați roșiile, dovlecelul,1/2 ceapă, usturoiul, jalapele,1/4 linguriță sare și ulei; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Usturoi
Ceapă
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
2
Se întinde pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit;prăjiți, întorcându-vă o dată, până când roșiile și dovleceii sunt maro deschis, 20 până la 25 de minute.Aruncați cu 1/4 cană de coriandru și1 lingură de suc; pus deoparte. Într-Unal doilea castron, combinați făina,chimenul, praful de copt șirămânând 1/4 linguriță sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Spray De Gătit
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Chimen
Făină Pentru Toate Scopurile
Suc
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugațiou, restul de 1 lingură de suc și1 / 2 cană de apă; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc
Apă
4
Adăugați porumb și rămas1 / 2 ceapa si 1/4 cana coriandru.Înveliți o tigaie mare cuspray de gătit și încălziți la foc mediu-mare. Formați 1/4 amestec de cupcorn într-un tort;repetați cu amestecul de porumb rămas pentru a forma 12 torturi.Lucrul în loturi de 3 șiacoperire tigaie cu sprayas de gătit necesare, gatiti chiftele, turningonce, pana se rumeneste, 5-8 minutesper parte. Împărțiți pattiesși salsa între 4 farfurii.
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.