Prajitura cu budinca de rubarba

Prajitura cu budinca de rubarba
Prajitura cu budinca cu rubarba ar putea fi doar reteta lacto ovo vegetariana pe care o cautati. Pentru 30 de cenți per porție, obțineți un desert care servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine, 10 g de grăsimi și un total de 211 de calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Ziua Mamei. Mergeți la magazin și luați zahăr, lapte evaporat, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 17%. Acest scor este destul de prost. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tort cu budincă cu rubarbă, Prăjitură cu budincă cu căpșuni-rubarbă și Prăjitură cu budincă cu rubarbă și căpșuni.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combina zahărul, oul și untul. Bateți zara până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Combinați făina, praful de copt, sarea și bicarbonatul de sodiu. Adăugați treptat în amestecul de zară; amesteca bine. Îndoiți în rubarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Rubarbă Proaspătă, Plus Mai Mult Pentru GarniturăRubarbă Proaspătă, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(tub Mare)(tub Mare)
3
Se toarnă într-un 9-in uns. vas pătrat de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
4
Combinați ingredientele pentru topping; se presara peste aluat.
5
Coaceți la 350° timp de 45 de minute sau până când o scobitoare iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Pentru sos, intr-o cratita mica, combina zaharul, untul si laptele; aduce la fiert. Gatiti si amestecati 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
7
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
8
Se serveste cu prajitura.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cremă de Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru prăjitura cu budincă. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Taittinger Brut La Francaise cu un rating de 4,3 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Taittinger Brut La Francaise
Taittinger Brut La Francaise
Această șampanie este un amestec de aproximativ 30 de podgorii Chardonnay și Pinot Noir, respectiv 40% și 60% din total, din mai multe recolte de struguri perfect copți.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista