Prajit migdale și căpșuni Friands
Prajit de migdale și căpșuni Friands este un vegetarian pâine. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 297 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 101 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de unt, extract de vanillan, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Salată De Pepene Galben, Căpșuni Și Migdale Prăjite, Crăciun friands condimentat, și Afine și lămâie friands.
Instrucțiuni
Setați un raft în centrul cuptorului și preîncălziți la 350 F.
Întindeți făina de migdale pe pergament sau foaie de copt căptușită cu silicon și prăjiți timp de 5 până la 10 minute, amestecând frecvent, până când sunt prăjite și parfumate. Se lasă deoparte să se răcească. Lăsați cuptorul pornit.
Topiți untul într-o cratiță mică la foc mic sau în explozii de 30 de secunde cuptor cu microunde. Se lasă deoparte să se răcească.
Într-un bol de amestecare mediu, Cerneți sau amestecați împreună făina de migdale prăjite, zahărul de cofetărie, făina universală și sarea.
Bateți albușurile de ou și vanilia, apoi untul. Tapetați o tigaie cu brioșe cu hârtii și distribuiți uniform aluatul, cupele vor fi pline cu aproximativ 2/3. Apăsați o căpșună, tăiată cu fața în jos, în partea de sus a fiecăreia, apoi coaceți timp de 10 minute, întoarceți și coaceți până când este elastic la atingere și un tester de tort introdus în centru iese curat, cu 10 până la 12 minute mai mult. Se lasă să se răcească complet înainte de a mânca. A se păstra într-un recipient etanș la frigider până la 3 zile.