Praful de porumb al Minimalistului

Praful de porumb al Minimalistului
Ciorba de porumb a Minimalistului ar putea fi doar supa pe care o căutați. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 232 calorii, 9g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți roșii, sare și piper, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Panzanella Minimalistă, Cea Mai Bună Pudră De Porumb, și Pudră De Porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scoateți porumbul și folosiți un cuțit pentru a dezlipi sâmburii într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
BolBol
2
Puneți știuleții într-o oală cu 4 căni de apă; aduceți la fierbere, acoperiți și fierbeți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Între timp, puneți untul sau uleiul într-o cratiță și dați focul la mediu-mare. Când untul se topește sau uleiul este fierbinte, adăugați ceapa și cartofii, împreună cu o stropire de sare și piper. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ceapa se inmoaie, aproximativ 5 minute; adăugați roșiile dacă le folosiți și gătiți, amestecând, încă un minut sau două.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CartofiCartofi
TomateTomate
UntUnt
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
După ce știuleții de porumb au fiert cel puțin 10 minute, strecurați lichidul în amestecul de ceapă-cartof. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul, astfel încât amestecul să fiarbă. Când cartofii sunt fragede, aproximativ 10 minute, adăugați boabele de porumb și laptele și încălziți. Gustați și reglați condimentul dacă este necesar, garnisiți cu pătrunjelul și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
CondimenteCondimente
CartofiCartofi
PătrunjelPătrunjel
CeapăCeapă
LapteLapte
5
Cheile Succesului
6
Îndepărtați miezurile de pe știulet cu un cuțit ascuțit și asigurați-vă că prindeți orice lichid care se scurge în timpul procesului.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
7
Pentru a minimiza timpul de gătit, tocați cartofii în bucăți de 1/4 inch. Lăsați-le mai mari dacă nu vă grăbiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
8
Atâta timp cât porumbul tău este tânăr și fraged, genul pe care îl poți mânca aproape crud, sâmburii ar trebui să fie ținuți din amestec până când pudra este aproape gata, astfel încât să nu se gătească prea mult. Dar noii hibrizi supersweet, care își păstrează o mare parte din aromă în frigider pentru câteva zile, nu sunt la fel de fragede, iar sâmburii lor ar trebui să fie gătite cel puțin câteva minute. Continuați să gustați și opriți gătitul atunci când textura pare corectă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChowderChowder
PorumbPorumb
9
Gust
10
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
11
și bestseller-ul clasic cum să gătești totul, care a vândut mai mult de un milion de exemplare. El este, de asemenea, coautor, cu Jean-Georges Vongerichten, de simplu la spectaculos și Jean-Georges: gătit acasă cu un bucătar de patru stele. Domnul Bittman este un scriitor prolific, face apariții frecvente la radio și televiziune și este gazda celor mai bune rețete din lume, un serial din 13 părți la televiziunea publică. Locuiește în New York și Connecticut.
DificultateExpert
Gata În50 hrs, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista