Rețeta Poussin libanez cu pilaf de vinete condimentat ar putea satisface pofta ta de Est mijlocie în aproximativ 1 oră. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 543 calorii. Această rețetă vegetariană fără gluten, fără lactate și lacto ovo servește 2 și costă $3.09 pe portie. Multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Un amestec de ienibahar, ulei de măsline, poussin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 212 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 94%, care este mare. Rețete similare sunt Vinete Liban (Vinete Libaneze), Pilaf De Orez Libanez, și Pilaf De Orez Libanez.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Aruncați vinetele în 1 lingură de ulei până când sunt bine acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Subţire-
3
Se toarnă într-o cutie mare de prăjire, apoi se împinge pe părțile laterale ale cutiei pentru a face un spațiu pentru poussins. Frecați puțin ulei pe pielea poussins, presărați cu ciuperci de ienibahar, sare și mult piper negru, puneți o frunză de dafin în fiecare pasăre, apoi prăjiți timp de 35 de minute. (Lăsați să gătească aproximativ 10 minute înainte de a începe pilaful, astfel încât să fie gata în același timp.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Grăsime De Porc înapoi
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4
Pentru a face pilaful, încălziți restul de 1 lingură de ulei într-o tigaie medie și prăjiți ceapa timp de 5-8 minute până devine aurie. Sfat în orez și nuci de pin, amestecați aproximativ 1 min, apoi adăugați condimentele, inclusiv condimentul tsp.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Mazăre Goya®
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Se toarnă bulionul, se amestecă coacăzele, apoi se acoperă tigaia și se fierbe timp de 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacăze
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Scoateți capacul de pe tigaie, adăugați Roșia, menta și mărarul, apoi acoperiți și gătiți încă 2-3 minute până când bulionul a fost absorbit și orezul este fraged. Puneți deoparte, acoperit, pentru a vă încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Crengute De Marar Proaspat Culese
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Între timp, odată ce poussins au avut 35 de minute, stropiți melasa de rodie peste ele și readuceți-le la cuptor încă 10 minute până când acestea și vinetele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Melasă De Rodie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
8
Puneți poussins deoparte pentru a se odihni câteva minute în timp ce aruncați vinetele în pilaf.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
9
Serviți poussins întregi sau porții și serviți deasupra pilafului. Se împrăștie cu mărarul și frunzele de mentă și se presară cu puțin sumac, dacă doriți.