Pottage De Mazăre Italiană
Rețeta italiană de mazăre este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție conține 135 calorii, 10g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $2.03 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Mergeți la magazin și ridicați mazăre, piept de rață, stoc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Pottage De Pătlagină Semi-Coaptă, Cannellini Rustici Și Pottage De Naut, și Quinoa Orz Legume Pottage pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti slanina intr-o cratita mare la foc mediu timp de 7 pana la 10 minute, sau pana cand este crocanta.
Scoateți slănina din tigaie, tăiați-o în bucăți mici și lăsați-o deoparte.
Adăugați ceapa în tigaie și gătiți timp de 10 minute, sau până se rumenesc.
Adăugați bulionul, mazărea, bucățile de slănină și 2 căni de apă și fierbeți timp de 1 oră, îndepărtând orice impurități care se ridică la vârf.
Adăugați piperul, sarea și anasonul și fierbeți timp de 15 minute.
Se ia de pe foc, se amestecă pătrunjelul și rața și se servește imediat.
Se fierbe pease verde cu un bulion puternic și slănină interlardată tăiată în felii; pease-ul fiind fiert, puneți-le niște pătrunjel tocat, piper, anniseed și strecurați o parte din pease pentru a îngroșa bulionul; dați-i un walm [încălziți-l] și serviți-l pe sippets, cu pui fierți, porumbei, copii sau capete de miel, carne de oaie, rață, mallard sau orice păsări de curte. Uneori, pentru varietate, puteți îngroșa bulionul cu ouă.
Bucătăria lui Shakespeare
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castellani Chianti Annata cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
Culoare roșie rubinie strălucitoare. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și o ușoară notă de cireșe și coacăze roșii. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în catifelare catifelată.Se asortează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante cu paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo