Posole verde cu pui
Posolul verde cu pui este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 580 calorii, 45g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți stoc de pui, pui rotisor, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Posole verde cu Cod și coriandru, Chile Verde-Posole de porc, și Verde Chile Carne De Porc Posole pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mare până când este fierbinte. Reduceți focul la mediu, adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați salsa și gătiți, amestecând, timp de 5 minute.
Adăugați bulionul de pui și fierbeți, parțial acoperit, timp de 10 minute.
Adăugați puiul și hominy și fierbeți până se încălzește.
Se adaugă sare și piper după gust. Pentru a servi, turnați în boluri și lăsați fiecare să-și orneze propria porție.
Ceapă tocată mărunt,avocado tocat, ridichi tăiate, castraveți tocați, varză Napa mărunțită și chipsuri de tortilla.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
Din secretele Sarei pentru mesele săptămânale de Sara Moulton. Drepturi de autor (c) 2005, de Sara Moulton. Publicat de Broadway Books.Absolventă a Institutului culinar al Americii, Sara Moulton găzduiește în prezent noua serie a rețelei de televiziune Sara ' s Secret, precum și Cooking Live cu Sara Moulton. De asemenea, servește ca bucătar executiv pentru Gourmet și editor alimentar pentru Good Morning America, apărând frecvent în emisiune. Locuiește în New York împreună cu soțul și cei doi copii.