Posole Verde

Posole Verde
Posole Verde este un fel principal care servește 8. O porție conține 409 calorii, 36g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $2.48 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă de la Taste of Home necesită filet de porc, fasole, pudră de chili și căței de usturoi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încearcă Pui & Posole Verde, Ciuperci Poblano Posole Verde, și Ciuperci Poblano Posole Verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un 6-qt. aragaz lent, combinați primele 13 ingrediente. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8-10 ore sau până când carnea de porc este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
2
Presărați coriandru, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista