Posole De Porc
Posolul de porc necesită în jur 1 oră și 35 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.43 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 370 calorii, 27G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, umăr de porc, hominy și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma pene de var, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Var Cu Cheie Congelată ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Posole De Porc, Posole De Porc, și Posole De Porc Picant.
Instrucțiuni
Încălziți un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Adăugați ulei; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați carne de porc; saut 5 minute, transformându-se în maro pe toate părțile.
Scoateți carnea de porc din tigaie, rezervând 1 lingură de picături în tigaie.
Adăugați ceapa în tigaie; saut 4 minute, amestecând ocazional.
Adăugați usturoi; saut 1 minut, amestecând constant. Puneți carnea de porc în tigaie; se amestecă chimenul și piperul.
Adăugați bere; aduceți la fierbere. Gatiti pana cand lichidul aproape se evapora (aproximativ 9 minute).
Adăugați bulion de pui, salsa și hominy; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți 1 oră și 10 minute sau până când carnea de porc este foarte fragedă, amestecând ocazional. Puneți 1 1/3 căni de supă în fiecare din cele 4 boluri. Completați fiecare porție cu 1 lingură de coriandru și 1 ridiche feliată.
Se servește cu pene de var.