Posole De Porc

Posole De Porc
Posolul de porc necesită în jur 1 oră și 35 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.43 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 370 calorii, 27G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, umăr de porc, hominy și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma pene de var, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Var Cu Cheie Congelată ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Posole De Porc, Posole De Porc, și Posole De Porc Picant.

Instrucțiuni

1
Încălziți un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Adăugați ulei; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați carne de porc; saut 5 minute, transformându-se în maro pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
4
Scoateți carnea de porc din tigaie, rezervând 1 lingură de picături în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați ceapa în tigaie; saut 4 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați usturoi; saut 1 minut, amestecând constant. Puneți carnea de porc în tigaie; se amestecă chimenul și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați bere; aduceți la fierbere. Gatiti pana cand lichidul aproape se evapora (aproximativ 9 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
8
Adăugați bulion de pui, salsa și hominy; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți 1 oră și 10 minute sau până când carnea de porc este foarte fragedă, amestecând ocazional. Puneți 1 1/3 căni de supă în fiecare din cele 4 boluri. Completați fiecare porție cu 1 lingură de coriandru și 1 ridiche feliată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
HominyHominy
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Dientes De AjoDientes De Ajo
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
9
Se servește cu pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista