Posole cu verdeață sudică, Chayote, cireșe uscate și nuci pecan

Posole cu verdeață sudică, Chayote, cireșe uscate și nuci pecan
Rețeta Posole cu verdeață sudică, Chayote, cireșe uscate și nuci pecan ar putea satisface pofta sudică în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 6 și costă 2,77 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 213 calorii. Funcționează bine ca o garnitură destul de ieftină. Dacă aveți la îndemână oțet de cidru, bulion de legume, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Salată de pui cu nuci pecan și cireșe uscate, Umplutură de grâu integral cu cireșe uscate și nuci pecan, și Tamale De Ciocolată Cu Nuci Pecan Și Cireșe Uscate.

Instrucțiuni

1
Scurgeți posolul și puneți-l într-o cratiță. Se acoperă cu stocul și se aduce la fierbere. Reduceți focul la foc mic și gătiți timp de 1 oră sau până când posolul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scurgeți și rezervați posolul și lichidul de gătit separat.
3
Într-o oală, încălziți uleiul de măsline până când fumați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați ceapa și saut-ul timp de 1 minut la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
5
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
6
Adăugați verdele, chayotes și 1 cană de lichid de gătit posole. Acoperiți tigaia, reduceți focul la foc mic și gătiți timp de 20 de minute sau până când verdeața este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChayoteChayote
VerziiVerzii
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Scoateți capacul și adăugați cireșele uscate, nucile pecan, oțetul și posolul rezervat. Gatiti la foc mic, neacoperit, timp de 10 minute. Se amestecă untul și se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe UscateCireșe Uscate
OțetOțet
UntUnt
Nuci PecanNuci Pecan
SareSare
8
Serviți imediat.
9
Vegetarian sud-vestic de Stephan Pyles
10
Clarkson N. Olar

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Schloss Vollrads Riesling Spatlese cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Spatlese dulce natural clasic, cu aciditate plăcută și zahăr rezidual natural elegant. Recoltarea selectivă, prelucrarea blândă a mustului, clarificarea sistematică, fermentarea lentă și finisarea atentă sunt elementele de bază pentru Riesling-ul acestui Vollrads tradițional.Acest vin se asortează perfect cu bucătăria asiatică datorită armoniei dulceaței și acidității. De asemenea, combinații de gusturi interesante pot fi obținute prin asocierea brânzei cu vene albastre sau a unui desert de fructe.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista