Posole cu verdeață sudică, Chayote, cireșe uscate și nuci pecan
Rețeta Posole cu verdeață sudică, Chayote, cireșe uscate și nuci pecan ar putea satisface pofta sudică în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 6 și costă 2,77 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 213 calorii. Funcționează bine ca o garnitură destul de ieftină. Dacă aveți la îndemână oțet de cidru, bulion de legume, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Salată de pui cu nuci pecan și cireșe uscate, Umplutură de grâu integral cu cireșe uscate și nuci pecan, și Tamale De Ciocolată Cu Nuci Pecan Și Cireșe Uscate.
Instrucțiuni
1
Scurgeți posolul și puneți-l într-o cratiță. Se acoperă cu stocul și se aduce la fierbere. Reduceți focul la foc mic și gătiți timp de 1 oră sau până când posolul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Scurgeți și rezervați posolul și lichidul de gătit separat.
3
Într-o oală, încălziți uleiul de măsline până când fumați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați ceapa și saut-ul timp de 1 minut la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
5
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
6
Adăugați verdele, chayotes și 1 cană de lichid de gătit posole. Acoperiți tigaia, reduceți focul la foc mic și gătiți timp de 20 de minute sau până când verdeața este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chayote
Verzii
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Scoateți capacul și adăugați cireșele uscate, nucile pecan, oțetul și posolul rezervat. Gatiti la foc mic, neacoperit, timp de 10 minute. Se amestecă untul și se condimentează cu sare.
Southern poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Schloss Vollrads Riesling Spatlese cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.