Porumb Sote Sud-Vest
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați porumbul sud-vestic. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 5 și costă 57 de cenți pe porție. O porție conține 113 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați unt, cilantro, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Velveeta Sud-Vest porumb Dip, Supă De Porumb Din Sud-Vest, și Budinca De Porumb Din Sud-Vest pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare antiaderentă, sotează porumbul în unt până se înmoaie. Reduceți căldura la mediu-scăzut; adăugați roșiile, sucul de lămâie, sarea și chimenul. Gatiti si amestecati timp de 3-4 minute sau pana se incalzeste.
Se ia de pe foc; se amestecă cilantro.