Porumb piperat pe Știulet
Porumbul piperat pe Știulet este un fără gluten garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 367 calorii, 9g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de sare, piper, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 13 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Prajituri De Porumb Cu Piper, Pâine De Porumb Cu Piper, și Pâine De Porumb Cu Piper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați untul și usturoiul într-un castron mic. Frecați uniform untul de usturoi peste spicele de porumb.
Se presară uniform cu piper și sare. Înfășurați fiecare ureche de porumb cu 2 felii de slănină și fixați-o cu murături din lemn.
Puneți porumbul într-un aragaz lent de 5 litri.
Adăugați bulion și piper jalapeo.
Acoperiți și gătiți la 3 până la 4 ore sau până când porumbul este fraged.
Scoateți slănina înainte de servire, dacă doriți.
Bacon Bit: dacă nu doriți să înfășurați slănina în jurul porumbului, pur și simplu tocați slănina și presărați deasupra porumbului în aragaz.