Porumb Piperat
Peppery scaloped porumb este un hor d ' oeuvre care servește 8. O porție conține 364 calorii, 5g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 50 de minute. Această rețetă de la Allrecetes necesită unt, ardei jalapeno, amestec de brioșe de porumb și porumb de sâmbure. Această rețetă este plăcută de 3 mâncăruri și bucătari. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cartofi Cu Ardei Iute, Salată De Porumb Piperată Și Acidulată, și Porumb Festonat.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o caserolă de 3 litri.
Amestecați porumbul, porumbul în stil cremă, amestecul de brioșe de porumb, smântâna, ardeiul jalapeno, untul, piperul negru măcinat și sarea împreună într-un castron; se toarnă în caserola pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, 40 până la 45 de minute.
Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Chenin Blanc
Pinot Noir, Chardonnay și Chenin Blanc sunt alegeri excelente pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt potriviri grozave pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Hartford Court Russian River Pinot Noir (jumătate de sticlă) cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
![Hartford Court Russian River Pinot Noir (jumătate de sticlă)]()
Hartford Court Russian River Pinot Noir (jumătate de sticlă)
Aromele de cireș negru, ienibahar, coacăz negru și lut sunt urmate de arome de zmeură sălbatică, fructe de pădure întunecate și o mineralitate de rocă zdrobită. Intrarea densă este urmată de o senzație de gură dulce și suculentă, susținută de aciditate, taninuri mătăsoase și un finisaj subtil de pământ.