Porumb pe grătar

Porumb pe grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați porumbul pe grătar. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 134 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați urechi porumb pe știulet, margarină, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Salată De Porumb Prăjită La Grătar, Salsa picantă de porumb Chipotle Mexican Grill, și Grătar de cotlet de porc cu gust de porumb-piper.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Trageți înapoi cojile de porumb, având grijă să lăsați cojile atașate în partea de jos a fiecărei urechi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
3
Îndepărtați și aruncați mătasea de porumb. Clătiți porumbul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
4
Combinați margarina, muștarul, usturoiul și condimentul Italian.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente ItalieneCondimente Italiene
MargarinăMargarină
MuștarMuștar
UsturoiUsturoi
5
Răspândiți aproximativ 1 lingură. amestec de muștar pe fiecare ureche de porumb. Reînfășurați cojile în jurul porumbului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Pe știuletePorumb Pe știulete
MuștarMuștar
Ardei ArbolArdei Arbol
PorumbPorumb
6
Grătar 15 până la 20 min. sau până când porumbul este fraged, întorcându-se frecvent pentru a preveni arderea cojilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Se servește cald.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista