Porumb pe grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați porumbul pe grătar. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 134 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați urechi porumb pe știulet, margarină, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Salată De Porumb Prăjită La Grătar, Salsa picantă de porumb Chipotle Mexican Grill, și Grătar de cotlet de porc cu gust de porumb-piper.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la foc mediu.
Trageți înapoi cojile de porumb, având grijă să lăsați cojile atașate în partea de jos a fiecărei urechi.
Îndepărtați și aruncați mătasea de porumb. Clătiți porumbul.
Combinați margarina, muștarul, usturoiul și condimentul Italian.
Răspândiți aproximativ 1 lingură. amestec de muștar pe fiecare ureche de porumb. Reînfășurați cojile în jurul porumbului.
Grătar 15 până la 20 min. sau până când porumbul este fraged, întorcându-se frecvent pentru a preveni arderea cojilor.