Porumb pe grătar
Porumbul pe grătar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru garnituri. Această rețetă servește 6 și costă 1,13 USD pe porție. O porție conține 228 calorii, 3G de proteine, și 17g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Un amestec de unt, porumb de urechi, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Porumb pe grătar, Salată De Porumb Prăjită La Grătar, și Brioșe de porumb prăjite cu slănină și Scallion pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar în aer liber la foc mediu și ungeți ușor grătarul.
Încălziți usturoiul și untul într-o cratiță mică la foc mic timp de 5 minute pentru a infuza untul cu aroma de usturoi. Nu lăsați untul să fiarbă. Se amestecă împreună zahărul, sarea, piperul negru și chimenul într-un vas mic. Se amestecă în amestecul de unt împreună cu sucul de lămâie și sosul fierbinte până se omogenizează uniform.
Periați Generos spicele de porumb cu untul de usturoi; rezervați untul rămas.
Gatiti porumbul pe gratarul preincalzit, rotind ocazional pana cand porumbul este fierbinte si fraged, 10-15 minute.
Ungeți porumbul cu untul rămas pe măsură ce porumbul se gătește.