Porumb Mexican

Porumb Mexican
Porumbul Mexican ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 318 calorii, 6g de proteine, și 22g de grăsime. 811 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, porumb de sâmbure, sare de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o foarte buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Dip De Porumb Mexican, Porumb Mexican într-o ceașcă, și Porumb Mexican Pe Știulete pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie combinați porumb, cremă de brânză, unt, ardei jalapeno și sare de usturoi. Gatiti la foc mediu aproximativ 10 minute sau pana se incalzeste, amestecand constant dupa ce crema de branza incepe sa se topeasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Sare De UsturoiSare De Usturoi
UntUnt
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. WindRacer Russian River Pinot Noir cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
Aromele frumoase de sassafras, mocha și lemn dulce negru demonstrează personalitatea unică și îndrăzneață a văii râului rus. Aromele distincte de fructe mărăcinoase, stejar dulce și piper alb duc la un vin larg, echilibrat, cu aciditate alimentară. Zilele calde și însorite ale râului rus și nopțile răcoroase de ceață sunt optime pentru Pinot Noir – vinurile au o textură și o greutate deosebite, fără a fi exagerate sau a-și pierde aciditatea naturală. Aromele și aromele clasice adânci și întunecate pe care râul rus este cunoscut pentru strălucirea în acest vin.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista