Porumb la grătar cu unt de usturoi prăjit

Porumbul la grătar cu unt de usturoi prăjit este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 30g de grăsime, și un total de 341 calorii. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Epicurious. Funcționează bine ca o garnitură prietenoasă cu bugetul. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de ulei de măsline, porumb de urechi, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Încercați Porumb la grătar cu unt de ierburi și usturoi, Porumb la grătar pe Știulet cu unt de Lime de usturoi, și Porumb la grătar cu usturoi și ghimbir soia-Unt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 350 F.
Tăiați și aruncați sfertul superior al fiecărui cap de usturoi.
Așezați usturoiul într-un vas mic de copt.
Stropiți cu 2 linguri de ulei. Acoperiți vasul cu folie și coaceți până când usturoiul este fraged, aproximativ 1 oră 10 minute. Se răcește ușor usturoiul. Strângeți usturoiul din piei de hârtie, lăsând usturoiul să cadă într-un castron mic. Mash cu furculiță. Se amestecă untul. Condimentează după gust cu sare și piper. (Untul de usturoi prăjit se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți și păstrați la frigider. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.)
Pregătiți grătarul (foc mediu).
Ungeți ușor porumbul peste tot cu restul de 2 linguri de ulei. Gratiți porumbul până se rumenesc în pete, întorcându-se ocazional, aproximativ 12 minute.
Se servește fierbinte, trecând separat untul de usturoi prăjit.