Porumb La Grătar Cu Miere-Chipotle
Miere-Chipotle porumb la gratar ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă $1.14 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 223 calorii. Dacă aveți la îndemână miere cu aromă ușoară, cățel de usturoi, porumb de urechi în coji și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Porumb La Grătar Cu Miere-Chipotle, Bărbații adevărați gătesc: porumb la grătar cu unt de tei cu miere Chipotle, și Curcan adobo la grătar cu roșii verzi și brânză afumată Cheddar la grătar + maioneză cu miere Chipotle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți un grătar cu cărbune sau gaz la cald mediu (puteți ține mâna de la 1 la 2 in. deasupra grătarului de gătit doar 3 până la 4 secunde).
Combinați ardeii iute, untul, mierea, usturoiul și sarea într-un blender și rotiți până se omogenizează.
Puneți porumbul neșlefuit pe grătar și gătiți, întorcându-vă ocazional, 15 minute. Cojile se vor înnegri.
Transferați pe o suprafață de lucru, îndepărtați cojile, periați urechile cu generozitate cu amestec de unt și întoarceți urechile la grătar. Grătiți până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute.
Se servește cald, cu untul rămas.