Porumb la grătar cu Ancho Chile și unt de lime
Rețeta Porumb la grătar cu Ancho Chile și unt de lime se poate face în aproximativ 22 de minute . O porție conține 194 de calorii , 4 g de proteine și 13 g de grăsimi . Pentru 1,12 USD per porție , obțineți o garnitură care servește 8. Un amestec de sare condimentată season-all®, porumb urechi, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. 4 iulie va fi și mai specială cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană . Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 20% . Rețete similare sunt porumb la grătar cu miere-ancho chile unt , porumb cu chili lime unt și chili lime porumb la grătar pe cob .
Instrucțiuni
Îndepărtați cojile și firele de mătase din porumb pe stiule.
Combinați untul cu sucul de lămâie și condimentele.
Se amestecă până se combină bine.
Întindeți ușor jumătate din amestecul de unt peste porumb. Pune deoparte jumătatea rămasă de unt aromat.
Pune porumbul pe grătarul preîncălzit la foc mediu și fierbe 6-7 minute, întorcându-se suficient de des pentru a găti pe toate părțile fără să se ardă.
Serviți porumbul fierbinte cu untul de chile moale rămas.